1. cred ca vrei sa zici maid-sama nu made-sama; D
2. daca ti-a placut maid-sama, sigur o sa iti placa si Golden time, Hentai ouji to warawanai neko (l-am vazut de curand si mi se pare genial), Noucome (si asta l-am vazut de curand si la fel de genial mi se pare) si Sakurasou no pet na kanojo
3. niste anime-uri de genul romance/actiune/ecchi/harem :
Highschool dxd (3 sezoane, vreo 6 episoade speciale, vreo 5 ova iti zic ca sa nu cumva sa ratezi ceva )
Hihghschool of the dead (1 sezon, 1 ova - din pacate ... )
To love-ru darkness (mai e si to love-ru simplu, cu grafici mult mai slabe, si care nu prea merita vizionat, mai e motto to love-ru care e cu grafici mai bune si ceva mai mult ecchi, dar seria cu cel mai mult ecchi si harem e to love-ru darkness, si to love-ru darkness 2 si chiar daca nu are prea multa actiune, merita vizionat)
Sword art online (2 sezoane, nu prea e ecchi, si nici harem, dar e o poveste de dragoste foarte frumoasa, este anime-ul meu de suflet)
Kampfer (are ecchi, harem, dar si un strop de romance si actiune, si chiar daca mi se pare ca anime-ul a fost facut in 2011 - chiar daca nu sunt sigur - are grafici destul de ok, si merita vizionat )
rosario + vampire (2 sezoane, grafici nu prea bune, dar sunt ok cred, si respecta toate cele 4 genuri cerute de tine, deci cred ca merita sa te uiti )
BTOOOM! (un sezon deocamdata, din cate am inteles o sa apara in 2016 al doilea sezon, abia astept. e un anime super epic, chiar ti-l recomand. nu prea e harem, dar e ceva romance si actiune, si e si destul de ecchi, ti-l recomand)
4. p.s: daca esti fan al anime-urilor ecchi, iti recomand kiss x sis - cel mai ecchi anime pe care l-am vazut vreodata... chiar daca si highschool of the dead si highschool dxd sunt foarte ecchi, kiss x sis le intrece (are 2 sezoane, seria data la TV, si seria normala, care am cautat-o in romana pe peste tot dar nu pare a fi de gasit... in engleza o poti gasi pe kissanime daca vrei sper ca nu te deranjeaza daca e in engleza; D
5. vizionare placuta sper ca ti-am fost de folos
Mersi, pe majoritatea le-am vazut deja dar o sa le incerc pe celelalte. si anime-ul meu preferat e sao. iar eu am vazut vara asta kiss x siss cu sub in romana si totusi nu ma deranjeaza daca citesc in engleza ca de obicei citesc manga pe kissmanga =]] si mersi oricum. apropo, chiar apare s2 din btooom?
Da, am auzit ca da sunt doar 90% sigur ca apare. in plus, inca nu a plecat nimeni de pe insula si mai sunt ceva oameni pe acolo, deci inca nu s-a terminat povestea; P
Wow. genial, credeam ca nu mai vine, oricum, astept de mult. 2016 va fi un an cu sezoane multe si anime noi, abia astept sa vad sezonul 2 din aot, nisekoi si mai apare unul din noragami, etc. abia astept . ce parere ai, esti si tu printre cei ce cred ca saitama e cel mai puternic (eu nu =]])
Nup xD nu cred asta despre el...
daca saitama e ceva gen "iti dau un pumn si mori", zeref (din fairy tail) e ceva gen "existi? atunci esti mort" ) nici nu trebuie sa se atinga de el, saitama nici nu apuca sa ii dea un pumn (chiar daca este specificat in anime ca Zeref e imortal si sunt 99, 99999% sigur ca ar rezista la pumnu lu saitama) ca e pe jos intr-un timp mai scurt decat... hai sa o numim secunda X. o secunda normala pe langa 50 de milenii este ff putin nu? cam acelasi timp este si intre o secunda X si o secunda normala xD
dupa parerea mea nu este cineva care il poate infrange pe Zeref. daca nu si-ar dori sa moara, ar putea distruge lumea si pe oricine altcineva in aproximativ 5 minute (vorbind de intregul univers, nu doar planeta noastra). xD
=]]era o chestie :
saitama : all i need is one punch
itachi : all i need is one look =]]]
)) buna aia... am vazut si eu o poza pe facebook:
SA ITA MA => SAITAMA
SAsuke ITAchi MAdara => Strongest Uchihas
EmacuVictor întreabă: