| emaemma a întrebat:

Hello TPU. Am o intrebare pentru fanii Naruto Shippuuden: Imi puteti povestii ce se intampla dupa moartea lui Itachi. am inteles ca Sasuke vrea sa se razbune de Konoha si se aliaza cu Akatsuki, iar el trebuie sa captureze monstrul cu 8 cozi. Ce se intampla dupa? Fara raspunsuri de genu: uita-te la anime si vezi. Treaba e ca nu m-am uitat de mult la Naruto si vreau sa ajung la zi cu episoadele. Va rog sa ma ajutati. puppy dog eyes Dau funda big grin
P.S. daca stiti un site unde se povesteste, e perfect. eu am cautat, dar nu am gasit. Multumesc anticipat big grin happy

Răspuns Câştigător
| Stella17 a răspuns:

Pai nu l-a prins pe 8 cozi Danzo devine al 6-lea hokage, dar Sasuke il omoara pe Danzo la intalnirea celor cinci kage raikage vrea sa il omoare pe Sasuke, Naruto primeste o misiune de Rang S pe o insula unde reuseste sa controleze puterea lui Noua cozi apoi al 4-lea razboi este inceput si pleaca si el, dar mai intai trebuie sa il convinga pe Raikage si adevaratul Madara este adus la viata iar Naruto si Killer Bee(8 cozi) se lupta cu ceilalti 7 jijuriki

5 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Salut. Tu te contrazici singur, afirmand "Fara raspunsuri de genu: uita-te la anime si vezi. Treaba e ca nu m-am uitat de mult la Naruto si vreau sa ajung la zi cu episoadele."
Sa-ti dau si un raspuns. Urmareste toate episoadele.

| emaemma explică (pentru ryuu):

Multumesc! nu mi-as fi dat seama daca nu erai tu. :O nu inteleg care-I rostul? crezi ca pari mai destept daca raspunzi asa?! laughing ''Daca taceai, filozof ramaneai''winking si in al doilea rand nu m-am contrazis tongue

| emaemma explică (pentru Stella17):

Stella17 in ce episode pleaca naruto pe insula? Apropo multumesc pentru raspuns big grin

| ryuu a răspuns (pentru emaemma):

Nu intelegi? Te lamuresc imediat.
Tu nu ai mai urmarit anime-ul de ceva vreme si vrei sa fii la zi cu episoadele, dar vrei sa ti se povesteasce. Si nu accepti raspunsuri asemanatoare cu "uita-te la anime si vezi". Acum sper ca m-am facut inteles.winking
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor!winking

| Stella17 a răspuns (pentru emaemma):

De la episodul 222