| SuKi2KirAi1 a întrebat:

ce stiti despre revista anime / otaku care va aparea in curand in Romania? Stiti, cea cu petitia? Am fost aici cand se semna petitia, mi-am oferit semnatura, dar apoi am plecat in strainatate o vreme si nu am avut acces la internet, asa ca nu am ramas la curent. Acum am cautat pe google, dar nu prea gasesc informatii, si nici prietenii mei nu prea stiu chestii despre asta. Va rog sa-mi raspundeti, ofer si >funda;! Ciao si multumesc anticipat...

7 răspunsuri:
| Focsaneanu_Madalina_1996 a răspuns:

Depinde in ce oras esti...de exemplu la bacau, revista o sa para in 2-3 luni happy

| SuKi2KirAi1 explică (pentru Focsaneanu_Madalina_1996):

Sunt in Bistrita happy
Scuze ca am uitat acest detaliu...

| ???????? a răspuns:

Ăăă... şi în Braşov ştie cineva când apare? big grin

| Blackyuu a răspuns (pentru Focsaneanu_Madalina_1996):

Vorbesti serios? Si in Bucuresti?

| ღAnaSawakoღ a răspuns:

Care sunt sansele sa apara in toata Romania si sa se vanda de pe o anumita data?

| inmedio1 a răspuns:

Buna tuturor

in acest moment facem demersurile necesare pentru importul revistei Otaku USA in Romania. Din pacate, acestea dureaza cam 1-2 luni dar, imediat ce avem confirmate toate detaliile va vom ruga pe voi, fanii revistei, sa ne spuneti in ce magazine Inmedio v-ati dori sa o gasiti :)

Urmariti-ne pe Facebook (https://www.facebook.com/pages/Inmedioro/379572928782209) si imediat ce vom avea mai multe informatii, va vom anunta :)

Echipa Inmedio

| Inkubus a răspuns (pentru Focsaneanu_Madalina_1996):

In Bacau a aparut? Unde as putea sa o gasesc?
happy