anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am inceput sa citesc manga pentru prima oara, citesc pe net, nu dintr-o carte.
Intrebarea mea este :
Manga se citeste de la dreapta la stanga?
Am incercat sa citesc normal si nu prea avea sens, iar apoi mi-am dat seama ca trebuie sa citesc de la dreapta spre stanga, ca asa avea mai mult inteles.
Toate manga se citesc astfel, sau unele se citesc normal, adica de la stanga la dreapta?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
21 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns (pentru zanacapsunica):

Daca nu stii, de ce ai mai raspuns?

Culca-te. Eu m-as culca, dar colegul meu de camera si cativa prietenu de-ai lui au pus manele si chiar le urasc, si nu pot sa dorm, mai astept pana pe la 12 sau 12:30 si daca nu o sa se opreasca pana atunci, o sa ii zic ca eu vreau sa ma culc si sa le dea mai incet, dar ma indoiesc ca o sa faca asta.

O sa am nevoie de sustinerea ta, si a cat mai multor persoane, mai ales ca maine o sa ma trezesc la 7 dimineata si o sa fiu mai mult decat obosit si doborat psihic. Mai am si un test pentru care nu am invatat nimic. E absolut mirific. Fu*k my life! crying

Poate o sa pui mana pe ea cand o sa o bagi in ghiozdan laughing

Nu stiu ce sa zic, cred ca ma bag la somn ca sunt obosit, si maine ma trezesc de dimineata de la 7.

| August99 a răspuns (pentru Mayhem666):

Toate trec.

| Deaad a răspuns:

Da,manga se citesc de la dreapta la stanga si mi se pare ca si cu susul in jos.

Si eu cand am vazut prima data, a fost ciudat rau de tot.

| Mihaky a răspuns:

K, m-am interesat si sper sa te ajute, majoritatea manga-urilor, inclusiv cele online se citesc de la dreapta la stanga si de jos in sus. Acum problema este ca se poate intalni si de la stanga la dreapta, rar, dar totusi se poate.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Deaad):

Chestia e ca citesc manga in romana, si nu cred ca e cu susul in jos. Multumesc!

| Mayhem666 a răspuns (pentru Ɗєℓυѕιση):

Multumesc frumos happy

| untu a răspuns (pentru Mayhem666):

Suna la politie pentru tulburarea linistii publice! Toti elevii si studentii dorm la ora asta, regulamentul internatului (caminului) prevede de la orele 22:00 este stingerea!

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

La noi la camin se da stingerea cand vrea fiecare sa se dea, adica unii se pot culca de la ora 10, iar altii se pot culca si la 6 dimineata, dar oricum asta a trecut, acum nu mai e aceeasi problema, asta a fost ieri, dar multumesc oricum.

Nu e normal, pentru sanatate, omul ar trebui sa doarma in jur de 8 ore noaptea!

| Mayhem666 a răspuns (pentru untu):

Stiu, dar cu inca 3 persoane in camera si alte cateva sute in tot caminul iti e cam imposibil, dar acasa dorm suficient, cam 9 ore, sau mai mult.

E bine sa dormi 8-9 ore, dar nu mai mult ca o sa te doare capul!