Am o gramada la care le-as da 10/10.Acestea sunt:
-Higurashi no naku koro ni
-Umineko no naku koro ni
-Sword art online
-Full metal alchemist(ambele)
-Fairy tail
-Another
-Mirai nikki
-Kuroshitsuji(Black butler)
-Soul eater
http://www.anime-planet.com/users/KawaKiira
Asta e profilul meu.
Cel mai OK? Dupa mine, cel mai "OK", ar fi Bleach/Dragon Ball Z, nu ma pot decide sa aleg unul dintre acestea 2.
Vazute
Da, vazute . Doar nu crezi ca am auzit de el si spun ca imi place asa degeaba...
Am vazut multe anime-uri si mi-e greu sa aleg. fara naruto..atunci ar fi:
dbz - mai mult actiune
death note - povestea e bestiala
Chrono Crusade,actiune,comedie, drama, o poveste de dragoste frumoasa, dar trista, este foarte frumos. Sper sa iti placa!
Altau dupa mine ar fi pe locul 2
Probabil Shiki, Pandora hearts, Nana, Get backers, Higurashi no naku koro ni sau Umineko no naku koro ni...Toate sunt la fel de tari dupa parerea mea...Le.as da 10/10
Mie Bleach mi se pare mult mai bun si mai original decat oricare altul. Are suspans si actiune buna.
Ar mai fi Vampire Kngiht, Soul Eater, Ao no exorcist (
Intr-adevar Bleach daca continua povestea ar fi fost animele perfect Actiune, Dragoste, Unpic de groaza uni hollow, suspans pacat ca s-a terminat
Heii!
-Hakushaku to yousei
-Itazura na kiss
-Genesis of aquarion
-Sukitte li na Yo
-Chobits
-Full metal panic
-Full metal panic fumoffu
-Peach girl
Pretear
-Kaichow wa maid-sama
-Munto tv
-Chrono crusade
-Sword art online
-Romeo et Juliet
-Inukami!
-Fruits basket
Ar trebui sa incerci Pandora Hearts! E grozav, doar ca anime-ul e prea scurt... Dupa mine aceasta este cea mai tare manga, are de toate si dragoste si actiune si mister iar povestea e... tulburatoare(daca ai rabdare sa treci peste primele capitole^-^").
One Piece, recomand cu incredere, la inceput ti se pare o prostie dar dupa nu sti cum sa faci sa te uiti si mai mult la el
Dupa mine animeurile mele preferate sunt
-Bleach
-Lovely complex (exact )
-Pokemon ( asta imi place de la 4-5 ani )
-Death note (asta-i chiar super)
-Yu-gi-oh Duel monster
-Yu-gi-oh GX
-Yu-gi-oh 5Ds
-Yu-gi-oh ZEXAL