Am o gramada la care le-as da 10/10.Acestea sunt:
-Higurashi no naku koro ni
-Umineko no naku koro ni
-Sword art online
-Full metal alchemist(ambele)
-Fairy tail
-Another
-Mirai nikki
-Kuroshitsuji(Black butler)
-Soul eater
http://www.anime-planet.com/users/KawaKiira
Asta e profilul meu.
Cel mai OK? Dupa mine, cel mai "OK", ar fi Bleach/Dragon Ball Z, nu ma pot decide sa aleg unul dintre acestea 2.
One Piece, recomand cu incredere, la inceput ti se pare o prostie dar dupa nu sti cum sa faci sa te uiti si mai mult la el
Mie Bleach mi se pare mult mai bun si mai original decat oricare altul. Are suspans si actiune buna.
Ar mai fi Vampire Kngiht, Soul Eater, Ao no exorcist (
Am vazut multe anime-uri si mi-e greu sa aleg. fara naruto..atunci ar fi:
dbz - mai mult actiune
death note - povestea e bestiala
Chrono Crusade,actiune,comedie, drama, o poveste de dragoste frumoasa, dar trista, este foarte frumos. Sper sa iti placa!
Da, vazute . Doar nu crezi ca am auzit de el si spun ca imi place asa degeaba...
Dupa mine animeurile mele preferate sunt
-Bleach
-Lovely complex (exact )
-Pokemon ( asta imi place de la 4-5 ani )
-Death note (asta-i chiar super)
-Yu-gi-oh Duel monster
-Yu-gi-oh GX
-Yu-gi-oh 5Ds
-Yu-gi-oh ZEXAL
Heii!
-Hakushaku to yousei
-Itazura na kiss
-Genesis of aquarion
-Sukitte li na Yo
-Chobits
-Full metal panic
-Full metal panic fumoffu
-Peach girl
Pretear
-Kaichow wa maid-sama
-Munto tv
-Chrono crusade
-Sword art online
-Romeo et Juliet
-Inukami!
-Fruits basket
Ar trebui sa incerci Pandora Hearts! E grozav, doar ca anime-ul e prea scurt... Dupa mine aceasta este cea mai tare manga, are de toate si dragoste si actiune si mister iar povestea e... tulburatoare(daca ai rabdare sa treci peste primele capitole^-^").
Probabil Shiki, Pandora hearts, Nana, Get backers, Higurashi no naku koro ni sau Umineko no naku koro ni...Toate sunt la fel de tari dupa parerea mea...Le.as da 10/10
Intr-adevar Bleach daca continua povestea ar fi fost animele perfect Actiune, Dragoste, Unpic de groaza uni hollow, suspans pacat ca s-a terminat