Ergo proxy
Spiral
Tentei Cakuen Q
One outs
http://www.anime-planet.com/anime/tags/psychological
Nu prea ma pricep, dar... sper ca te-am ajutat putin :)
Sincer...mi-a placut extrem de mult, BTW merci mult pentru ca mi l-ai recomandat... dar totusi 11 episoade? Zic si eu. Vroiam mai mult, sa intre si ei in mai multe "detalii" mai ales cu Twelve si Lisa si viata de la orfelinat a lui Twelve si Nine.
Stii ceva? Pentru mine mai bine explodau in acea roata Twelve si Lisa dupa ce se sarutau si tot era mai bine...ce naiba, a fost faza aia patetica vine ala cu elicopterul, cu sniperul si gata cu Twelve, oh, haide...
Eu unul mi-a fi dorit sa moara doar Nine eventual si sa se termine cu Twelve si Lisa care merg la mormantul lui. Deci la episodul 10 eram okay, la episodul 11, cand am vazut faza cu five eram deja "WTF". Nu pot sa spun ca nu mi-as fi inchipuit ca se termina ca naiba, un anime atat de bun nu putea sa aiba un Happy End, asta e viata.
Ce? Esti nebun? Nine e febeletea mea. Am plâns numai dupa el. 12 si Liasa...da, ar fi fost frumos sa rămână împreună. Deci cand am vazut ca 12 e impuscat fix in inima, mi s-a oprit respiratia si mi-au dat lacrimile. Si când am auzit ultimele cuvinte ale lui 9 gata, nu puteam sa tin ochii deschizi de plâns. :]]
Tare a murit 5. Ciufulita aia.
Dar asa e...trist ca au murit.
A fost trist dar nu am plans de data asta.De ce? Au fost doar 11 episoade... daca erau mai multe si daca apucam sa ma atasez de personaje atunci plangeam si eu probabil...asa nu, ce naiba am terminat anime-ul in 2 zile.
Eu m-am bucurat ca a murit 5 dar mi-a fost scarba ca si-a lasat _____ pe bietul Nine.
Macar Lisa si 12 daca scapau... si dupa faceau un copil pe care-l numeau "NINE". Happy End... Trist. Anime-urile bune niciodata nu se termina bine. Am cautat 1 ora dupa un ova pentru acest sfarsit (adica un Happy End-fanmade dar nimic.)
Prea putine episoade!
Incearca Code geass.Seamana mult cu Death note...Numai ca Code geass mi-a placut mai mult.
Nu prea sunt eu mare fana a acestui gen dar Black Rock Shooter mi-a placut. xD