anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Legat de o manga numita Last Game, pe MAL arata ca sunt 66 de capitole, iar eu am gasit doar 56, si dupa ce am terminat capitolul 56, nu spunea ca mai urmeaza capitolul 57, iar manga aceea nu arata de parca mai avea o continuare. Stiti cumva daca va aparea si capitolul 57, sau sunt doar 56 de capitole in total, cu toate ca pe MAL spune ca sunt 66?
Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns (pentru KoroSensei):

Dar de obicei dupa ce termin ultimul capitol postat dintr-o manga care inca se publica, imi apare ca urmatorul capitol inca nu a fost postat, si va aparea in curand, dar la asta nu mi-a aparut, pur si simplu dupa ce am terminat ultimul capitol, m-a dus inapoi la prima pagina, exact asa cum mi se intampla cand termin o manga complet, care nu mai are alte capitole care urmeaza sa se posteze, pentru ca s-a terminat. Nu pot sa imi explic de ce mi-a aratat ca si cum s-ar fi terminat cand inca mai sunt 10 capitole de postat. Unele manga-uri mai au si cu virgula, de exemplu dupa 4 urmeaza 4, 5 si apoi 5, si acel 4, 5 se considera un capitol, si ma gandesc, ca au fost 66 de capitole in total, cu tot cu cele cu virgula. Plus ca am terminat tot de citit, si nu mai parea ca urmeaza alt capitol, actiunea a facut sa para ca s-a terminat, ca nu mai pot vedea ce ar mai urma, dupa ce a fost. Si cu doua capitole inainte sa se termine, spunea la un moment dat ca ultimele capitole urmeaza, si ma gandesc, ca alea au fost toate. Nu stiu ce sa fac, daca sa o trec la completed, sau daca sa o las la on-hold. E posibil ca alea sa fi fost ultimele, iar eu sa mai astept ceva timp, dar sa nu mai fie nimic. Chiar nu stiu ce sa fac.

| Mayhem666 a răspuns (pentru KoroSensei):

Nu pot, ca imi place prea mult manga aia. O iubesc, si chiar vreau sa stiu.

| damnedwolf a răspuns:

Are capitole speciale
ex 51, 5 pe mal iti arata totalul capitolelor

| George_Gabriel_Ion_1995 a răspuns:

Sunt doar 56

| Mayhem666 a răspuns (pentru George_Gabriel_Ion_1995):

Deci sa inteleg ca alea au fost toate? Hmmm, la asta ma gandeam si eu, dar nu eram foarte sigur.