Salut! O sa-ti dau nume in japoneza :
Prenume : Katō 加藤, Matsui 松井, Matsubara 松原, Miura 三浦
Nume : 秦 Hata, 進藤 Shindō, 千葉 Chiba, 川瀬 Kawase
Sper ca iti sunt de folos!
Eu stiu doar nume din animeuri... Mistogan, Mikage, Tsubasa, Tomoya dar poate gasesti tu un nume sau poti sa iei unul din animeuri cum ar fi Black Star ( din Soul Eater ), e un nume tare, nu? Sunt sigura ca gasesti tu ceva : )
Abbott,Addison,Alan,Alastair,Alex,Allan,Anderson,Andy,Ashby,Aubrey,Augustin,Austin,Bailey,Barclay,Baron,Basil,Beckham,Benjamin,Benson,Bentley,Berry,Billy,Blake,Bob,Bono,Brad,Brandon,Brown,Bryan,Burton,Byron,Carter,Case,Chandler,Charlie,Charlton,Chester,Clark,Clement,Clinton,Colin,Conrad,Dalton,Danny,Darwin,Dash,Davis,Dean,Denzel,Drake,Drew,Dustin,Earl,Earnest,Eastwood,Eddy,Edison,Eduard,Eliot,Elton,Ernest,Eugene,Ferguson,Fitzroy,Frank,Fred,Gale,Garry,Geoffrey,Gibson,Gordon,Graham,Hamilton,Harlow,Humbert,Jack,Jameson,Jefferson,Joey,Johnson,Jonny,Judge,Kensington,Kimberly,Larry,Laurence,Lawrence,Lenny,Leonard,Lewis,Lucian,Luther,Maddox,Oscar,Robbie,Tudor.
Depinde daca povestea se petrece in lumea imaginara sau reala.si depinde si in ce tara vrei sa se petreaca actiunea.
Uite niste nume:
japonezeAISUKE,AIRI,YUKI
englezesti:ANNA, ABIGAIL, BROOK, BRENDON, DRAKE
Pana la urma i'am pus numele Jake, dar Miura ma inspira pentru un nume de fata, mai degraba un fel de vulpe fata, poate il voi modifica putin gen mimi sau myu caci e un personaj mai tanar, mersi oricum
Ma bucur ca te-am ajutat. Daca mai vrei nume trimite-mi pm, am o gramada...si iti pot da si ce inseamna in japoneza de ex. : Izumi = primavara, Sakura = flori de cires, Gane = bani etc.
anonim_4396 întreabă: