| IoNuTzzzzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

Hey! Un top 10-15 al anime-urilor voastre favorite si descrieti-le. Cine are cele mai multe anime-uri care imi plac ii dau funda.

[P.S in afara de Bleach(vazut), Naruto(nu imi place), Gintama(nu imi place), seriile Dragon Ball (nu imi plac). SI MAI ALES SA FIE BINE DESENATE]

Răspuns Câştigător
| NgrMdx a răspuns:

1.Inuyasha(il vedeam de cand eram mica si acum am inceput sa-l vizionez din nou, pur si simplu e genial, demoni, lupte, dragoste..no comment
2.Hakuouki:de obicei nu-mi prea plac cele cu razboi si alte alea dar asta chiar are ceva care m-a atras
3. Kamigami no asobi:e reverse harem, si pot spune ca m-am indragostit de Apollon laughing, cam naspa finalul
4. Kaichou wa maid-sama:comedie, povestea clasica dintre o fata si un baiat care se tachineaza si apoi se indragostesc
5.Sailor Moon:asta cred ca a fost printre primele anime-uri vizionate, pacat ca nu are toate ep in romana dar na, a trebui sa le vad in engleza, atat de tare mi-a placut
6.D Gray-man:e superb, cred ca ar trebui sa-l reiau
7.Conan:mister,povestea f amuzanta, crime blablabla.e super, merita vazut
8.Black buttler:un singur cuvant:Sebastian love struck
9.Hiiro no kakera:tot demoni ^.^
10. Special a:mi-a placut mai ales povestea, tot ceva in genul nr 4
11.Ao no exorcist:iar demoni.da stiu, imi plac alea cu demoni laughing
12. Diabolik lovers:povestea cam naspa, m-am uitat mai ales pentru Ayato laughing
13.Strike the blood:ecchi ecchi laughing
14.Clannad: *lacrimi*
15. kamisama kiss:foarte amuzant,Tomoe e perfect
Si lista mai poate continua,imi mai plac cele cu mister, psihologice gen psychic detective yakumo, cele cu muzica gen La corda d'oro sau Uta no prince sama, cele mecha gen Genesis of aquarion, Aquarion evol sau toaru majutsu no index.In general toate, mai putin cele prea ecchi, horror si hentai.

5 răspunsuri:
| Freecs a răspuns:

Nu pot sa cred ca nu-ti place naruto dar in fine laughing 1.Naruto (nu trebuie sa-l iei in seama)
2. Fairy Tail
3. Sword Art Online
4.No Game No Life
5.Attack On Tittan
6.Soul Eater
7.One Piece
8.Psycho-Pass
Las atatea deoarece nu cred ca avem aceleasi gusturi daca-ti place vreunu zi-mi si iti dau de genu'.

| IoNuTzzzzzzzzzzzzzzzz explică (pentru Freecs):

Pai as vrea ceva gen SAO (locul 3) sau Aldnoah. Zero daca l-ai vazut sau Hataraku Maou-sama!

| IoNuTzzzzzzzzzzzzzzzz explică (pentru Freecs):

S-ar putea sa mai fi scris asta o data dar vreau ceva gen SAO, Hataraku Maou-sama!, Bleach, Baka test

| IoNuTzzzzzzzzzzzzzzzz explică:

As vrea ceva gen Bleach, SAO, Aldnoah. Zero, Beelzebub

| BlackRaven45 a răspuns:

1. Kuroshitsuji
2. Gugure! Kokkuri-san
3. Kamisama Hajimemashita
4. Uta no Prince-sama
5. Soul Eater
6. Soredemo sekai wa Utsukushii
7. Inu x Boku SS
8. Kaichou wa Maid-sama!
9. Kamigami no Asobi