DOAMNE CE COPIL! Uita-te mai bine la anime si casca gura la ce zic! Itachi S-A LASAT UCIS de Sasuke pentru ca sa poata Sasuke sa isi faca Mangekyou Eternal! S-a lasat omorat pentru binele lui Sasuke si s-a lasat ucis DOAR DUPA CE L-A SCOS PE OROCIMARU DIN SASUKE (astea doua au fost motivele luptei) ca putea sa-l bata imediat pe Sasuke, care atunci cand s-au luptat nu avea nici macar Mangekyou, deci nu putea face nici macar Susano'o, nici Amaterasu, nici Tsukuyomi, nici Izanami, nici Izanagi si nici iluzii mai bune ca ale lui Itachi, nu avea nici Totsuka Blade si nici Yata Mirror, si Itachi le avea pe toate si putea sa le faca pe toate. Itachi ESTE CEL MAI BUN UTILIZATOR DE GENJUTSU asa cum s-a zis de o groaza de ori in serial, si chiar Zetsu a afirmat ca Susano'o al lui e invincibil pentru ca are Yata Mirror si Totsuka Blade. Si Nagato este cam la fel de puternic ca Itachi
Pai Itachi a fost infrant de Sasuke deci nu este mai puternic decat el, nici Nagato nu cred ca este cel mai puternic.
Cred ca Naruto este cel mai puternic deoarece este personajul principal.
Totusi as fi vrut ca Sasuke sa fie personajul principal.
Deci cre ca Naruto este cel mai puternic.
Pai, in Naruto nu se poate stabili exact un top al puterii, deoarece pe tema asta exista multe subiecte controversate, dar probabil Naruto sau Tobi, inclinand mai mult spre Naruto. Itachi si Nagato sunt cam la aproximativ aceeasi treapta, cat despre Sasuke... Probabil cam pe unde este si Naruto.
Itachi. A fost cel mai tare chiar si dupa ce a murit si a fost reinviat. Le a dat clasa la toti.
Fac clasametul daca nu te superi
1. Naruto
2. Tobi
3. Sasuke
4. Nagato
6. Itachi
Inca nu se stie daca tobi(obito) e mai bun decat sasuke pentru ca el nu are susanoo si nici amaterasu iar intro lupta eu zic ca sasuke ar castiga chiar din cauza lui amaterasu
Itachi batut de sasuke? ...cred ca glumesti Itachi il putea bate pe sasuke in 5 sec folosea direct Susan'o nu urmaresti seria doar s-a vazut ca s-a lasat batut + ca itachi era macinat de o boala fara leac in momentu de fata cel mai puternic e Naruto cu Obito cu primul si al 4 hokage + madara au fost inviati cei 4 kage de cine? o sa vezi hmp Nagato era mai puternic decat naruto cand a atacat satul dar nu se putea deplasa pe picioarele lui de aia a folosit 6 pain ma gandesc ca sti ca nagato are puterea lor + tehnici noi bye bye!
Pentru mine Naruto e cel mai puternic. El poate sa faca o multime de jutsu, are modul sage, il are pe kiuuby sigilat in el, poate sa il controleze pe kiuuby si pe deasupra mai este si personajul principal.
Cristian2003 întreabă:
Shadow82838 întreabă: