| Cristian2003 a întrebat:

Imi spuneti si mie daca un ninja creaza o clona si clona lui activeaza sigiliul mortii si sigileaza in ea sufletul victimei, dupa ce clona va disparea sigiliul va aparea pe utilizator?

Răspuns Câştigător
| Zoki a răspuns:

La un anumit punct in anime Kakashi a explicat cum functioneaza clonele. In discursul lui era ceva in genul: '' Toate actiunile suferite de clona vor avea efecte pe utilizator, toate experientele''. Kakashi aici vorbea de oboseala, dar dupa parerea mea se aplica si la acest jutsu. Daca nu ar avea aceasta caracteristica, atunci Naruto nu ar fi putut invata cum sa foloseasca Vantul ( inclusiv Rasen- Shuriken).
Sunt mai mult ca sigura de faptul ca sigiliul apare pe utilizator.

5 răspunsuri:
| Liana9524 a răspuns:

Nu, clona odata disparuta, automat si sigiliul va disparea, nu va aparea pe utilizator pentru ca nu el a realizat sigiliul, ci clona lui.

| Seducatorul a răspuns:

Nu stiu n-am mai vazut Naruto de 2 ani!

| Cristian2003 explică (pentru Zoki):

Iti multumesc pentru raspuns, dar o sa-ti dau funda daca imi spui daca clonele Zetsu sunt o parte din adevaratul Zetsu si daca exista clone care daca dispar sa nu sufere utilizatorul pentru experientele acumulate

| Zoki a răspuns (pentru Cristian2003):

happy Sa stii ca eu nu rapund pentru funda, doar ca am vazut ca alte raspunsuri nu erau tocmai corecte.
Dar oricum am sa iti raspund la intrebare, pentru ca probabil ai pus intrebarea despre Zetsu avand dubii despre raspunsul meu.

*Vorbim despre Zetsu Alb; cel Negru este o alta poveste(poti sa spui ca este ca un alt personaj)

1. Clonele Zetsu NU sunt parte din adevaratul Zetsu(care este a o clona a ADN-ului Primului Hokage). ''Adevaratul '' Zetsu este doar o prima creatie a lui Madara. Armata a fost creata dupa modelul Zetsu. Sunt clone artificiale, nu Kage Bushin, deci nu afecteaza utilizatorul.
2. Nu stiu daca exista clone adevarate care sa nu afecteze utilizatorul.Presupun ca nu sunt. Pana acum nu am vazut nici una. Daca te gandeai la Zetsu, ti-am explicat, alea sunt artificiale, este logic sa nu afecteze utilizatorul (daca au utilizator, am dubii. Sunt ca robotii: este cineva care controleaza, dar care nu are nici o legatura cu ceea ce controleaza, pur si simplu nu sunt afectati)

P.S daca mai ai intrebari sau nu ti-e clar ceva ce am scris mai sus, spune-mi ^^