Neji moare intre capitolele 614-625. Pai este un razboi ninja; ii prinde 10 cozi pe drum iar Neji si tatal Hinatei se lupta cu el. Neji, incercand sa ii castige timp lui Naruto sa se puna in modul sage. 10 cozi vrea sa-l atace pe Naruto. Hinata vine sa-l ajute, sa-l protejeze insa Neji se pune in fata lor salvandu-i pe amandoi.
Eu iti sugerez sa citesti manga ca sa te lamuresti...mi se pare ca pe la capitolul 613/614 moare neji . Gasesti capitolele din manga naruto traduse pe pe animekage.Bafta!
Frate eu nu stiu sa umblu in manga imi spui cum sa caut ce se va intampla?
Aici e site-ul unde gasesti manga naruto in romana:): http://anime.kage.ro/manga/naruto-manga/.Nu prea inteleg ce vrei sa spui(desi vreau sa te ajut):-? Te referi la cum sa afli ce se va intampla in manga in continuarea episoadelor Naruto Shippuden?(adica sa iti zic capitolul din manga unde e anime-ul acum?)
Idea e ca nu stiu cum sa ma orientez dupa episoade, de exemplu pana acum sunt 301 episoade naruto shippuuden si vreau sa vad in manga cum va fi urmatorul, cum sa gasesc in capitolele manga naruto asa ceva?
Deci...e exact ceea ce iti spuneam eu, tu vrei de fapt sa vezi ce se va intampla in urmatorul episod din Naruto Shippuden citind manga(banuiesc). Daca e asa atunci da pe site-ul pe care ti l-am dat mai sus, sau daca nu merge cauta pe google naruto manga romana si vei gasi, apoi dai pe capitolul 556 din manga naruto si incepi sa citesti.Manga e de fapt o banda desenata dupa care se face anime-ul, iar manga are pana acum 621 de capitolele, deci anime-ul e in urma cu 65 de capitole...deci cam un an si ceva
narufan1 întreabă: