Mie oricum Itachi mi se pare cel mai puternic..nu neaparat prin forta sau tehinci super puternice(cum e Madara),dar cred ca ar fi gasit un plan sa-l infranga chiar si pe Madara,o slabiciune.
Sincer nu cred ca daca ar fi fost rau,ar fi avut neaparat mai multa putere,cateodata rautatea, ura, orbesc o persoana, de asta si cred ca Itachi este puternic, pentru ca nu avea asa ceva, el a facut totul pentru altii si era capabil sa vada dincolo de aparente si superficialitate.
Ar fi ajuns cel mai puternic poate doar daca isi implanta ochiul lui Uchiha Shisui care l-a atunci cand a fost inviat.
Nu era dar eu am întrebat dacă era. Ținând cont de cunoștințele și abilitățile lui și faptul că era un geniu și știa mai multe despre Madara decât știm noi cei care vizionăm în momentul de față cred că devenea un villain de neînvins. Convoca susano cu abilitățile lui de sigilare, mai avea și acel mangekyou și ochiul lui Shisui, chiar cred că devenea cel mai tare. Asta cred.
Îți dai seama că el știa foarte multe lucruri, chiar și despre Madara. Ai dreptate bunătatea îi dă niște atuuri dar tipul oricum e genial. Tipul știa și de planul lui Madara. Nu a mințit când a zis că Madara trăiește, chiar avea dreptate. Și de aici vin niște teorii dar mă rog, mie îmi pare rău că nu mai e Itachi...
Nu sunt personaje care sunt mai puternice de cat uchiha madara si orice ar fi facut itachi tot nu l-ar fi putut depasi deci itachi nu pute fi chiar daca era rau cel mai bun.
Shadow82838 întreabă: