Şi eu am fost în faza aia până acum o lună, atunci am văzut Uraboku... anime foarte profund, care era si yaoi, chiar dacă nu a fost nimic între ei, nicio atinere nimic.
După am văzut No 6, nu era yaoi, dar a fost un fel de dragoste între ei şi aşa aşa, am intrat în lumea yaoi-ului.(am văzut o poză fanmade cu Sebastian când îl săruta şi am zis că gata! la asta mă uit până se termină vara! )
A văzut Uraboku :O
Unde te-ai ascuns până acum de nu te-am sesizat
Eu l-am văzut imediat după No 6.
No 6 mi-a trezit pofta de yaoi :3
Acum în orice anime unde sunt mulţi băieţi găsesc eu vreo pereche yaoi, chiar dacă nu există
Te uiţi la Shingeki no Kyojin? Sau Kuroko no Basket?
Chiar voiam sa ma uit la ele
Dap, am vazut Uraboku. M-a scos din sarite anime-ul asta
Partea cu Yuki si Luka a fost ok, dar ma enervau cum toti erau numai : Yuki, unde e Yuki, ce face yuki, de ce n-am mers si eu cu Yuki, saracul Yuki, cat trebuie sa sufere Yuki
Eeee, ti-a placut nu? Sigur ca ti-a placut nu-i asa ca voiai ca cei 2 sa ramana impreuna? deci ar trebui sa te apuci mai serios de yaoi
Eu am terminat azi de vazut Hannibal sez 1(e serial) si toata seria am asteptat sa se intampla ceva intre Lecter si Will dar na, n-a fost a fi.
Azi am vazut un titlu cum ca in sez 2 se saruta, aproape am cazut dee pe scaun si am inceput a canta de fericire
Ce sa vezi, era doar un zvon.
Ar trebui sa te uiti si tu la Hannibal
Hai ca am deviat de la subiect.
Ai putea incerca papa to kiss in the dark sau junjou romantica
Pot sa zic ca imi plac foarte tare anime-urile yaoi.Din pura curiozitate ce anime ai terminat?
Bine ai venit în club Care sunt anime-urile tale preferate?