| MadRaven a întrebat:

Konbanwa! Care mai sunteţi fani yaoi? Tocmai ce-am terminat un yaoi bun şi meditam aşa laughing
Zonzonika terminat!

17 răspunsuri:
| Nikoleta56 a răspuns:

Suntem surori ^^

| Blackyuu a răspuns:

Yaoiii!

| MadRaven explică (pentru Blackyuu):

Exact aşa sunt eu când descoper un anime yaoi laughing Care sunt preferatele tale? big grin că nu ma ştiu la ce să mă uithappy

| andreea9701 a răspuns:

Euuu

| MadRaven explică (pentru andreea9701):

Bine ai venit în club big grin Care sunt anime-urile tale preferate?

| ayosmdk a răspuns:

Nu prea imi plac ....Inca mi se pare ciudata faza cu baiat x baiat laughing

| Dalyan a răspuns:

Pot sa zic ca imi plac foarte tare anime-urile yaoilaughing.Din pura curiozitate ce anime ai terminat?

| MadRaven explică (pentru ayosmdk):

Şi eu am fost în faza aia până acum o lună, atunci am văzut Uraboku... anime foarte profund, care era si yaoi, chiar dacă nu a fost nimic între ei, nicio atinere nimic.
După am văzut No 6, nu era yaoi, dar a fost un fel de dragoste între ei şi aşa aşa, am intrat în lumea yaoi-ului.(am văzut o poză fanmade cu Sebastian când îl săruta şi am zis că gata! la asta mă uit până se termină vara! )

| ayosmdk a răspuns (pentru MadRaven):

laughing Cine stie... Poate ma uit si eu odata... laughing

Sa ma anunti si pe mine cand te uiti.
P.S. nu-ti intelegeam poza de profil dar azi am vazut si terminat another si cand am vazut secventa din poza ta parca as fi descoperit america:
"Aaaaaaa, asta explica totul!" laughing

laughing) Pai, poti sa imi recomanzi un anime pentru " incepatori " ca sa zic asa laughing

Kyaaa,
Ai văzut No 6?
Sau uraboku, asta e ceva mai usor, de inceput laughing

Uraboku l-am vazut...
O sa vad No 6 atunci laughing

A văzut Uraboku :O
Unde te-ai ascuns până acum de nu te-am sesizat laughing
Eu l-am văzut imediat după No 6.
No 6 mi-a trezit pofta de yaoi :3
Acum în orice anime unde sunt mulţi băieţi găsesc eu vreo pereche yaoi, chiar dacă nu există laughing
Te uiţi la Shingeki no Kyojin? Sau Kuroko no Basket?

Chiar voiam sa ma uit la ele laughing
Dap, am vazut Uraboku. M-a scos din sarite anime-ul asta laughing
Partea cu Yuki si Luka a fost ok, dar ma enervau cum toti erau numai : Yuki, unde e Yuki, ce face yuki, de ce n-am mers si eu cu Yuki, saracul Yuki, cat trebuie sa sufere Yuki laughing

Tocmai am terminat No 6. Mi-a placut happySfarsitul a fost cam... Trist. Voiam macar sa ramana amandoi prieteni apropiati. A fost destul de interesant si amuzant anime-ul. Trebuia sa imi vezi fata cand l-am vazut pe Rat imbracat in rochie si machiat laughing

Eeee, ti-a placut nu? Sigur ca ti-a placut laughing nu-i asa ca voiai ca cei 2 sa ramana impreuna? deci ar trebui sa te apuci mai serios de yaoi laughing
Eu am terminat azi de vazut Hannibal sez 1(e serial) si toata seria am asteptat sa se intampla ceva intre Lecter si Will dar na, n-a fost a fi.
Azi am vazut un titlu cum ca in sez 2 se saruta, aproape am cazut dee pe scaun si am inceput a canta de fericire laughing
Ce sa vezi, era doar un zvon.
Ar trebui sa te uiti si tu la Hannibalwinking
Hai ca am deviat de la subiect.
Ai putea incerca papa to kiss in the dark sau junjou romantica