| Hellolume a întrebat:

Lumea am terminat si eu Avatar the last Airbender..si am citit si manga..si are doar 3 capitole.dar restul? sau este un film ceva? Cu ei in continuare sau cand vor fi mari? Etto. Zuko si mei se vor impaca? Va rog saimi raspundeti si va dau o funda mare :3 Meci muult

P.S. M-am uitat la Avatar Korra

Răspuns Câştigător
| BlackRaven45 a răspuns:

Avatar: The last airbender are un film *care e naşpa după părerea mea*. Din câte am auzit, cei de la Nikelodeon vor face împreună un S4 la LOK (Avatar :The legend of Korra) unde-i arată pe Aang, Katara, Toph, Zuko şi Sokka mari.
Cât despre Zuko şi Mai, ei se împacă în episodul 61 din Book 3: Fire. Nu ai văzut toate capitolele, nu?

Dacă mai ai alte întrebări despre ATLA sau ALOK să-mi trimiţi MP. Sunt mare, mare fană.winking

O zi bună! happy

P.S. Vezi că azi la 21:55 pe Nikelodeon Avatar o ia de la început cu povestea. Uită-te dacă vrei.

16 răspunsuri:
| Aiwendil a răspuns:

Este film Avatar The Last Airbender facut de americani, dar daca te uiti la el o sa fi total dezamagit.E o porcarie.L-au ruinat.
Nu stiu cu restul manga-ului daca se scrie sau ceva, dar acolo am ramas si eu.
Nu imi mai amintesc bine de relatia lui Zuko cu Mei? Nu erau impreuna cand s-a terminat ultimul sezon?
Nu exista o continuare cu acestia mari, adulti, dar mi-ar placea sa fie.Dar pe mine m-a satisfacut cum s-a terminat Avatar The Last Airbender.Nu am nevoie de continuare.
In schimb, am incercat sa ma uit la Legend of Korra la primul sezon si am ramas socata in sens negativ de cat de oribil a fost realizat, personajele, actiunea, totul.Nici nu ma intereseaza sa ma uit la restul sezoanelor.

| Hellolume explică (pentru Aiwendil):

Etto...in manga la capitolul 2 mi se pare (ca sunt doar 3 aparute) Mei se desparte de Zuko pentru ca ii ascunde secrete si ca a fost cu fata aia l aintalnire cred....Si in anime asa se termina..in manga nu. oare era fan art ce-am vazut eu? dar nu cred etto Korra l-am terminat demuuuuuuuuuult imi placee

| Hellolume explică (pentru Hellolume):

Uite aici limk daca nu ma crezi..vezi ca e in engleza..si mai e un avatar the last aibender-Lost aveture parca imi poti zice daca e continuarea limk-ului acesta? http://www.mangahere.co/......02/73.html

Adica faza cu Mei si Zuko iar Zuko apare in Korra batran

| Aiwendil a răspuns (pentru Hellolume):

Dupa ce am citit ce mi-ai dat nu sunt sigura de relatia lor daca se vor impaca sau nu.Chiar sunt curioasa sa vad continuarea si ce se intampla.

Faza e ca nu mai are continuarea...doar 3 capitole...si mai e tot un manga Avatar the last airbender-Lost Aventure parca si nu stiu daca e continuarea a ceea ce ti-am dat..ca acolo Zuko si Mei se distreaza impreuna

| Aiwendil a răspuns (pentru Hellolume):

Mersi pentru informatii. Chiar nu inteleg de ce la noi in tara cand a aparut pentru prima data The Last Airbender desenul l-a televizor la straini nu l-au difuzat si la noi? Il difuzeaza acum pe canalul Nikelodeon dublat in romana.

| Hellolume explică (pentru BlackRaven45):

Stiu laughing) Am terminat ATLA si stiu ca la 61 se impaca. faza e ca in manga se despart de tot......si ma intreb daca se impaca laughing M-ai facut curioasa cu sezonul 4..stiam ca este parca amai e si 5. oare in el se impaca Zuko si Mei? Asta e curiozitatea mea..Si in sezonul 4 din Korra apare si Mei? Ca sa nu imi fac sperante degeaba laughing

Stiu.dar faza e de Mei si Zuko.

| BlackRaven45 a răspuns (pentru Hellolume):

Logic că o să apară şi Mai. Dacă îi arată pe ei mari o s-o arate şi pe Mai pentru că Zuko şi Mai se iubesc şi au un copil, pe Angela.winking

Da? de unde stii? Da-mi un link de unde ai aflat...pai era faza ca intr-o manga Mai si Zuko se despart deoarece Zuko a inselat-o si ii ascunde secrete..si stiu ca are 3 capitole si nu mai apar..si asa se termina.dar nu stiu exact daca e adevarat sau e manca..mai mult banda desenata..ca e colorata laughing)

Cei de la Nikelodeon au spus mai demult pe site-ul lor oficial asta deci nu poţi să-ţi dau niciun link. La faza cu Mai şi Zuko nu ştiu dacă se vor împăca. Cel mai probabil e doar o poveste inventată de un fan care le are cu desenatul.winking

Oooo mi-ai dat mai multe sperante arigato :3 etto.dar nu stiu daca e un fan.mi se pare ca e creatorul..si mi-a zis o prietena ca la fiul lui Zuko apare semnul intrebari la mama iar la mei nu zice de mostenitori sau asa ceva...eu vreau sa se impace..adica in manga acela daca e facut de creator se despart de finitiv..si Suki e cea care i-a zis

Adevărata poveste este ceea ce se întâmplă în ATLA. Cum am zis aia e o poveste derivată dacă pot spune aşa. Apropo: Cei de la Nick mi-au spus că Zuko şi Mai au o fată pe nume Angela. Eu ştiam de Honora dar e doar o poreclă dată de fani.

Oh, uite: https://www.facebook.com/......450830174/

Admina a făcut un printrescreen de pe pagina oficială Nikelodeon.;)

Aaaa..oooo..ieeeeeeeeeeeeeei :3 pana la urma sunt impreuna :3 Arigato ca m-ai ajutatwinking

Pentru puţin. :3