Omule,n-ai ce căuta aici.Treci pe la Știință și filozofie(sau S/F cum îi zic eu), avem nevoie de tine!
P.S.: Nu ți se apreciază bine comicurile datorită inculturii.
@GeoXD: Mai întâi să-ți răspund la întrebare: Există universuri paralele(pentru detalii, vezi Einstein și ce bolborosea el despre cele 4 dimensiuni care mai nou sunt un infinit), iar acolo se poate întâmpla un alt infinit de lucruri.
Răspunsul la a doua întrebare: Vezi ce e acum pe la S/F și apoi o să vezi dacă am fost sarcastic sau nu.
@nobody : stiu,exact de aceea,in celalalt univers,esti un user exemplar
si comicul asta a fost facut din pura plictiseala. aaand,just for fun.
va prindeti despre ce e vorba in comic daca cititi ce am scris si mai sus. adica,in comic.
@mafio : eu nu am spus nimic de paranormal, am spus de un univers paralel...din imaginatia mea
@Tiby: Nobody e un internet-troll, si in acel univers ...era.aproape opusul :]
@NoChanceForUs: hmm,eu doar incercam sa fac o gluma i mean,am facut comicul doar din. imaginatie,totusi,nu inteleg de ce unii nu inteleg care e faza cu comicul :]
totusi,am o intrebare, ai fost sarcastic, nu?
@mhn24 : trebuie sa recunosc, de acolo e ultimul cap :)) http://images1.memegenerator.net/......NO-GAY.jpg
@NoChanceForUs : indeed, si unele persoane cu teorii care sunt impotriva guvernului sunt lovite cu pietre de popor.
Nu am prea inteles care era treaba cu nobody si somebody dar mi-a placut mult comicul
bravo
După mine există un univers paralel.Totul e diferi doar persoanele(poate putin personalitate) intun univers s-a intamplat ceva si adecis persoana ce va, in altul aceiasi situatie aceiasi persoana doar alata decizie.
Parerea mea, logic ar trebui sa existe mai multe universuri paralele, fiecare avand intre 1 si mai multe dimensiuni.Deci in acele universuri ar trebui sa fii tot tu, dar un pic altfel, poate cu un alt trecut sau un alt viitor.