Deci,Reborn vine din Italia sa il antreneze pe Tsuna ca intr-o zi sa devina al 10 lea sef al mafiei Vongola.Doar ca Tsuna nu e bun de nimic si toti rad de el la scoala si nu vrea in nici un caz sa aiba vreo legatura cu mafia ca e prea speriat.Reborn nu se lasa si ii face viata un calvar lui Tsuna punandu-l sa faca tot felul de nazdravanii cu scopul de al antrena chiar daca nu vrea. Faza e ca o sa ti se para plictisitor la inceput.Primele 20 si ceva de episoade e despre viata lui de zi cu zi obisnuindu-se cu tampeniile lui Reborn si facandu-si noi prieteni care in cele din urma il vor ajuta in viitor devenind membrii ai familiei.
Mie chiar mi-a placut.Chiar si primele episoade mi s-au parut amuzante.Cand a inceput actiunea cu adevarat am ramas fara cuvinte.Eu zic sa te uiti la macar 20-25 de episoade ca sa te prinda cu adevarat.
E dragut despre un copil ales sa devina al nu stiu catelea cap al familiei de mafioti si este antrenat de un asasin puternic
Se merita, este vorba despre un copil'care devine unu-l dintre capetele une'i famili de mafioti, merita vazut, sper ca te-am ajutat! ^_^
Chiar merita vazut.
Nu cred ca are rost sa iti povstesc cum este anime-ul pentru ca asa nu vei intelege nimic.
lary1399 întreabă:
Shadow82838 întreabă: