Eu am vazut animeul si cred ca e foarte tare si ar fi super daca ar fi un al doilea sezon cat despre personajul meu preferat a fost Kuroyukihime.
Sunt la episodu 18 si
god iubesc animeu asta
imi place mult disainu original Haru si relatia lui cu ta taku si chi
antagonistu ma dezgusta de fiecare data cand apare pe ecran as vrea sa-l pot lovi in fata
si preferatu meu e taku
Sunt perfect de acord cu tine! Continua sa urmaresti episoadele. Te vor tine cu rasuflarea taiata pana la final. Iar apoi sa urmaresti cele 2 OVA . Initial am fost suspicioasa in legatura cu Chiyu, dar mi-a trecut... sorta. Vor mai fi multe faze gen: "WTF IS HE/SHE DOING?!?!?!?!?!?!? O.O?" Iar legat de antagonist... baiatul ala m-a enervat inca din prima clipa in care l-am vazut. Incurabil si deplasat mintal baiat XD Merita o mama de bataie.
Iar cel mai mult mi-a placut de Kuryokihime Mai ales m-am indragostit de avatarul ei
Apropo, sa fii atent la finalul ultimului episod, ca multi scapa amanuntul mult asteptat de-a lungul intregului anime. Have fun and... Burst Link! ^_^
Iar acum am inceput sa urmaresc SAO (Sword Art Online - al carui producator e acelasi care a facut si AW). Am ajuns deja la episodul 6 si... Hmmm nu pot spune ca m-a impresionat si m-a atins chiar asa de mult la inima la fel cum m-a fascinat AW. Adica, de exemplu la Accel World cred ca am plans deja de vreo 3 ori pana am ajuns la episodul 6 (a fost prea emotionant... relatia Haru-Sempai!), cat timp SAO nu m-a facut sa storc o lacrima sau sa raman cu ochii cat cepele pana acum (ceea ce AW m-a facut sa fac inca de la primul episod ) Stiu ca pe MULTI i-am auzit spunand contrariul, dar asta e parerea mea pana acum o.O Anyway, I'll keep watching.
Exact, aceleasi lucruri am auzit si eu. Toata lumea spune ca SAO e MULT MAI BUN decat AW sau multe alte anime-uri, dar din cate am vazut pana acum am observat decat contrariul e.e. Animatia e super, povestea la fel, dar atmosfera... nu este atat de atragatoare pe cat mi-as fi dorit sa fie. Sunt jucatoare de MMORPG, imi plac anime-urile de acest gen (competitie, actiune, leveling, etc), insa SAO. are mult potential dar nu se vede pana unde am ajuns. Oricum, o sa-l vad pana la final. ^_^
NASPA! parca mai misto e Sword Art Onlin. Oricum ambele au baza anime-ului ":hack//sign"
http://myanimelist.net/anime/48/.hack//Sign
Trebuie sa-l vezi. E mult prea tare, mai ales daca iti plac jocurile MMO, tehno stuff si actiunea intr-un anime. Le imbina pe toate! Inclusiv romantismul. Si sunt multe scene care te emotioneaza. Este vorba de un baiat care tocmai a intrat la liceu si sa spunem ca. nu este chiar cel mai atragator dintre toti baietii. Traieste o adevarata lupta de supravietuire in viata reala, incercand sa ignore toate remarcile de prost gust ale colegilor sai legate de aspectul sau fizic si sa-i satisfaca pe batausi pentru a fi lasat cat de cat in pace. Insa, ca oricare alta persoana, Haru are un hobby care s-a transormat in timp in pasiune: jocurile virtuale. Intr-un viitor tehnologizat, in care toata lumea poate sa se conecteze la Internet pe diferite servere in orice moment doar printr-un simplu gand, Haru isi gaseste linistea in lumea unui joc MMO, pe serverul scolii. Iar acolo. o gaseste pe ea. Kuryokihime. Cea mai populara fata senior din liceu. Elita scolii. Cine s-ar fi asteptat ca ea, cea mai inteligenta studenta din unitate, l-ar invita pe Haru in cercul ei. Si cine s-ar fi asteptat ca inima ei sa inceapa sa bata pentru el inca din momentul in care, printr-o conexiune directa, il introduce pe Haru in lumea ei: Accel World. O lume care lui ii va schimba viata, il va face mai puternic si mai curajos si il va face sa-si dezvolte capacitati si sa descopere ce inseamna dragostea adevarata. Alaturi de Kuryokihime (acesta nu e numele ei adevarat, o sa afii de ce, si daca vei urmari anime-ul pana la final ii vei afla si numele ei), Taku si Chiyu (doi prieteni din copilarie), impreuna cu alti aliati care se aduna in timp, fac tot posibilul sa ajunga cat mai departe in joc colaborand, infruntand dusmani din ce in ce mai periculosi si obstacole virtuale care, desi la prima vedere par inofensive, pot afecta grav realitatea. Iar intrebarea este: va reusi Haru sa-si invinga temerile si sa nu se mai simta afectat de ele tot timpul? Va reusi sa realizeze ca acum e momentul in care prietenii lui adevarati au nevoie de ajutorul lui? Ramane de vazut. Sunt multe faze emotionante, amuzante si unele care te lasa cu sufletul la gura. Merita vazut anime-ul. Designul, avatarele, personajele, intamplarile... mi-a placut la nebunie si de-abia astept un sezon 2. ^_^
http://www.youtube.com/watch?v=ynoIotD4a5k
mariacris98 întreabă:
Shadow82838 întreabă: