Depinde de voi cum a-ti vrea sa fie numele de ex mie imi plac cele japoneze la o manga (keep it classic) dar am sa-ti spun vreo 2 care-mi vin acum in minte: Mappa, Idilis, FullPunch, Azeiban, Kidili. Talon Iliadis Ergor etc... spune-mi daca mai vrei
Mai vrem...
te rugaaaaam!
in special ne-au placut talon iliadis, ergor, azeiban
Multumim mult, din nou, le vom folosi pe cele de mai sus, iti suntem extrem recunoscatori...
esti pe lista de contribuitori de dezvoltare a manga-ului
inca o data iti multumim mult!
Nici o problema baieti, continuati manga si creati ceva frumos, daca mai aveti nelamuriri sau vreti ajutor dati-mi un mesaj si o sa va ajut cu ce pot din experienta mea Incepusem si eu un manga dar nu l-am terminat, deocamdata l-am lasat in stand by, voi sa nu faceti asta
Eu is praf la desen, asa ca am facut un light novel (ceva gen manga, dar fara poze, o nuvela japoneza). are 53 pagini, 12 chaptere, si 14928 de cuvinte scris de 12, cu calibri (body) in word office
mai incepusem una, facusem 10 pagini, dupa care stersesem 5 pentru ca a iesit un mare bullshit din toata povestea, si dupa aia mi-am dat seama ca nu ajung nicaieri cu ideea principala a povestii, asa ca am sters-o... :\
Pare interesanta ideea de light novel, cand te plictisesti de desenat te bagi la scris, pentru mine e prima data cand vin in contact cu ideea asta deci nu stiu sigur cu ce se mananca dar nu ar fi rau sa ma apuc de una scurta ce zici te bagi?
Multumim!
daca mai ai si alte idei de nume ne-ar placea sa le auzim...
Daca tot stii sa scrii poate neajuti cu textul
- ce zici?
:\ anul asta am bacu, nu ma pot ocupa de ea... asa ca nu cred... dar depinde la ce te referi prin scurta poate pot contribui putin vacanta asta
Anul asta am bacu, iar din cauza lipsei de timp, nu prea cred ca va pot ajuta :\
dar va urez mult succes ^^
mi-a mai venit idee de un nume: Quez / Khez - citindu-se ca si "chez"
Nu-i nimic fara tine nu incepem nimic...
acum serios, noi de abia am inceput povestea plus ca se va desfasura pe 3 imperii o sa fie luuuuung.Asta si faptul ca si noi avem scoala deci mi s-ar parea ok sa discutam povestea acum, sa nu ramana nelamurit ceva, si sa ne apucam in vara sa o terminam!
Nu, imi pare rau, dar am deja un proiect de genul inceput cu un fost coleg de clasa pentru vara... :\
loveyooyoo întreabă: