Pe mine Naruto m-a invatat ca oamenii se pot schimba daca isi doresc cu-adevarat, ca nu trebuie sa renunt orice-ar fi si asta nu inseamna ca trebuie sa fac "orice" pentru a-mi atinege scopul, adica sa-mi calc in picioare prietenii si familia sau "satul".
Anime-ul asta te face sa apreciazi mai mult ceea ce ai si te invata sa gandesti pozitiv si sa ai mai mult incredere in tine
Naruto mi se pare unul dintre cele mai inspirate anime-uri, de la care chiar ai ce vedea si ce invata. Lectiile astea se pot aplica cu usurinta in viata
Buna! Pot spune da si nu deoarece intr-un fel am capatat mai multe incredere in mine, am invatat cum sa ma apar(chiar daca suna ciudat mi-am inventat propiul stil de lupta, sa il numesc asa)si a fost si foarte haios, de exemplu Naruto era cel mai amuzant personaj dupa mine.
Anime-ul e destul de ok in ceea ce priveste grafica, intamplarile si personajele.
Nu stiu cum sa spun, pai eu cu colegii mei, adica cu unii care mai privesc Naruto, spunem toate jutsurile si facem semnele alea, eu incerc sa ma abtin, insa acasa fac si eu multe chestii din Naruto! si tot odata pot spune DA, imi fac modul de viata ca la Sasuke, care ia toate lucrurile in serios, nu prea se ride si ii place sa se plimbe sau sa faca alte chestii linistite!
Orice anime te învață câte ceva, fie el lucru bun sau rău.
Însă mie, anime-ul "Naruto" mi-a deschis ochii, şi în plus m-a învățat să nu-mi accept soarta.
Am rămas ușor influențată de povestea acestui anime, probabil din cauza detaliilor complexe care se regăsesc şi în manga.
Adevărul este că sunt o mare fană, m-am lăsat de multe ori învinsă de cei din jur, însă "Naruto" m-a convins de faptul că răzbunarea nu înseamnă mereu totul, precum şi că ai nevoie de prieteni orice ar fi.
Însă, cu toate că mi-am dat seama de multe lucruri din acest anime, am rămas aceeași tipă ignorantă, sinistră, fără inimă şi prieteni.
Da Din acest anime eu am invatat foate multe lectii de viata cum ar fi: "sa nu renunt niciodata,sa-mi apreciez parintii mai mult decat o faceam,sa-mi valorez prietenii si sa ii respect mult mai mult pentru ca ei sunt cei care te ajuta in foarte multe momente dificile ale vietii(si ma refer la prietenii adevarati, nu cei cu care doar te saluti
), sa descopar ca un om oricat de rece si rau ar fi el la suprafata e doar de fatada si inauntrul sau se ascunde o poveste si poate ca acesta in realitate e un om foarte bun si cald(si da, am cunoscut persoane de genu' acesta si am reusit sa le schimb gandirea asupra lumii in care traiesc) si nu in ultimul rand, am invatat ca pot face orice atata vreme cat imi doresc indeajuns si muncesc mult pentru asta!
Ma regasesc si eu printre randurile spuse de voi!
Multumesc pentru raspunsuri si mai astept si pe alti!
Bravo! Se pare ca in randurile care le-ai scris ai atins esentialul!
Mersi Ma bucur ca exista persoane care gandesc ca mine, macar in domeniul anime--urilor