Da,uneori se copiaza unele pe altele, dar acelea nu sunt anime-uri frumoase.Iti recomand Special A,Ookami Shoujo to Kuro Ouji,Amnesia,Ao Haru Ride, Itazura na Kiss, Kaichou wa Maid-sama!, Kamisama Hajimemashita, Skip Beat...
Hei
Mie imi plac mult anime-urile romantice si o sa iti recomand cateva care mi-au placut foarte mult si nu sunt chiar asa cum ai zis tu, sunt mult mai frumoase :
Toradora
Inuyasha
Hakuouki
Hotarubi no mori e (e un film, dar e foarte frumos)
Inu X Boku SS
School days
Pai vizionare placuta, uite iti las lista mea : http://myanimelist.net/animelist/Deleb
Toate sunt facute pe aceeasi schema. Schimba dialogurile si personajele si au facut un film nou fara sa se mai gandeasca la actiune sau detalii.
Pe asta nu, dar sunt unele anime-uri care erau echi sau cum s-o scrie si iti dai seama ca am vazut cateva si a fost tare aiurea
A, serios? Pai fix asa cum ai zis tu se intampla si in asta
De obicei cele ecchi sunt foarte asemanatoare din puntul asta de vedere (baiatul pica mereu cu fata in pieptul fetelor etc.) pentru ca asa sunt, pur si simplu. Poti incerca alte genuri mai interesante: actiune, psihologic, horror, thriller, drama, mecha, sci-fi...
Sincer m-as apuca de seria Dragon Ball dar la 600 si ceva de episoade o sa-mi ia ceva luni
Conteaza cat iti ia? Daca-ti place poti sa te uiti si ani de zile
Ani de zile? nici gand deja am pierdut 2 ani de zile cu Bleach. La Dragon ball ma uit fiindca niciodata nu am reusit sa-l termin, e unu din desenele copilariei
Ummm poţi încerca:
-Kamisama Hajimemashita
-Gugure! Kokkuri-san
-Kaichou wa Maid-sama
-Special A
-Brothers conflict
-The Wallflower
-Soredemo sekai wa Utsukushii
-Inu x Boku SS
-Lovely Complex
-Kamigami no Asobi
Nu ştiu cât de mult o să-ti placă dar astea sunt romance-urile care mi-au plăcut cel mai mult.
Tot din Schoo ldays e naspa, cred ca daca l-as intanli pe boul ala in viata reala l-as sparge cu bataia
Chiar daca unele nu-s de dragoste, uite niste animeuri tari
kuroshitsuji
pandora hearts
guilty crown
code geass
kaichou wa maid sama
yahare ore no
kamisama hajimameshita
lovely complex
ouran high school host club
inu x boku ss
uraboku
vampire knight
attack on titan
sukitte ii na eu
special a
btooom! etc
Ciudat, eu m-am apucat in mai de DBZ si DBGT si le-am terminat in cel putin 2 luni. Bine ca la Dragon ball z, am vazut remake-ul, pana la faza cand Gohan il invinge pe Cell, iar pe urma, am reluat seria originala, si am terminat-o rapid, urmand sa vad GT, iar asta are doar 64 de episoade, desi primele 2 sezoane le-am vazut pe AXN Sci-Fi (acum AXN Black). Ideea e ca iti recomand dragon ball.
Eu zic ca am sa ma it la seria dragon ball pentru ca nu imi place sa las ceva neterminat, dar totusi am o nelamurire, se mai fac episoade? manga-ul s-a terminat? ce are in plus remake-ul?
Manga da s-a terminat. Remake-ul nu are ceva in plus, ci in minus, mai exact in remake s-au scos scenele irelevante si au pastrat esentialul. Remake-ul are undeva la 90 de episoade prima parte, si a doua inca nu stiu, infine ideea e ca scurteaza anime-ul, si apai daca te pui pe treaba il gati intr-o luna-doua, eu m-am apucat de el in mai si la sfarsitul lui iunie deja era gata cu el. Din prima serie iti sugerez sa vezi macar primul sezon (adica pana acolo cand Goku si co., il convoaca Shen Long, adica primele 50 de ep, dupa care iti sugerez sa vezi remake-ul si GT, daca tot vrei sa-l scrutezi un pic.
Dapoi, cine te pune sa te uiti la anime-uri dinalea siropoase si putin vulgare?
De exemplu in Van Hellsing, Ghost Hunt, Tokio Ghouls nu e asa, dar iar, nu sunt anime-uri de dragoste...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: