| Tuitiiii a întrebat:

Primu` comic http://i.imgur.com/5bN8O.png

14 răspunsuri:
| Dootzy a răspuns:

Ce tare! Sa continui sa faci comicuri! Esti foarte creativ/a!

| Tuitiiii explică (pentru Dootzy):

Merci :3.

| Trinitas a răspuns:

Am un creion rosu. Vrei sa fim prieteni?

| kapsunik99 a răspuns:

E amuzant. data viitoare totuzi incearca sa faci acele scene in jos. ar iesi mai bine. Si mult mult noroc in continuare big grin speram sa mai faci si altele >big grin, bye hun'!

| Tuitiiii explică (pentru Trinitas):

Mhhh. Bine^^

| AcadeleeeColoratee a răspuns:

Ii fain comicul. Bravo!

| Tuitiiii explică (pentru AcadeleeeColoratee):

Merci ^^.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Aici nu-i 9gag, nu mai pune meme face-uri in loc sa desenezi tu cu manuta aia a ta.Eu inteleg ca-i mai usor si de, tu nu ai talent, dar macar incearca.Nu am inteles nimic, nu-i amuzant & ai scris "punck" dumbass.Si de ce nu ti se par normali punkerii? straight face Sunt de acord cu gaozarii emolari, cocalarii tigani care merita starpiti si pitipoancele ne****e, dar punkerii? Lame comic is lame.

| TheDubstepMan a răspuns:

Invata sa desenezi cu mana si asta nu e comic asta iti zic doar aia care invata azi sa faca comicuri...

| Tuitiiii explică (pentru SongsoftheSabbathSacrifice):

Nu e ca nu mi se par normali, dar nu mai aveam alta idee:]. si nu mai comenta daca te enerveaza ce desenez :].

| Cristianne a răspuns:

Jalnic.
SongsoftheSabbathSacrifice și-a spus punctul de vedere, băi.Nu decizi tu cine îți comentează comicul,după preferințe, lăsându-i numai pe ăia care-ți zic că e frumos, chiar dacă nu e.

| Tuitiiii explică (pentru Cristianne):

Voi criticati pe debeaga! Intelegeti. VOI AVETI TABLITA IN REGULA! eu nu imi gasesc pixul acela, ca daca l-as gasi ar fi muult mai bune. LE FAC PE LAPTOP pe partea cu touch, nici mkr cu mouseul, incearca tu, si dupa vorbim straight face

| Cristianne a răspuns (pentru Tuitiiii):

Nu încerc.Păi dacă asta e problema, ia-ți un mouse.Și de ce nu faci comicul după ce îți găsești pixul, decât să te faci de muștar...

| Specialsnowflake a răspuns:

Pleca ba cu prostia tastraight face nici comicurile nu mai sunt la fel sad