Gasesti multe idei pe 9gag.com Ce ma enerveaza pe mine... maica-mea cand imi spune sa ivat:
Mama (M):Ai invatat pentru bac? fa-ti programul ca altfel nu apuci sa inveti tot!
Eu (E): Ti-am mai spus, invat cum imi place si da... am invat. De ce nu poti sa ma lasi in pace?
M: Bine... uite de acum incolo nu-ti mai spun!
E: In sfarsit...
Maine zi.
M: Ti-ai invatat?
Sall poti sa faci cu un creion sau pe calculator nu benzi gen fuuu si facute de tine. Eu am inceput sa fac o banda desenata de vreo 8 pagini cu o racheta decepticon care alfa ca planeta i-a fost distrusa si ca vrea sa fie un autobot.
Frate, iti apreciez idea, dar fac benzile astea pentru amuzament. In viata reala fac desene de la benzi desenate pana la schite mecanice sau dupa natura.
Ba nu in benzile desenate autorul sau producator isi imagineaza ce ii trece prin cap si il pune in foaie nu e cum zici tu.
Pe mine ma enerveaza atunci cand apare un nou anime despre un cuplu iar pe net apar poze cu cu baiatul sau fata din cuplu cu personajele secundare cu toate ca animeul se concentreaza doar pe cuplul acela
Si ce nu e cum am zis eu? Am zis ca fac benzi desenate(normal ca le fac cu ideile proprii) si altele.
Ma enerveaza cand cei mici dau in tine sau te jignesc dar nu le poti face nimic doar pentru ca sunt mai mici ca tine, iar cand tu te razbuni parintii tipa la tine degeaba...