Naruto bate deoarece, are chakra lui 9 cozi, are modul sage si are pentru ce lupta, pentru satul si prietenii sai. Sakura nu are cum sa-l bata pe 10 cozi deoarece 10 cozi are toata forta tuturor bestiilor cu cozi, iar sakura nu il poate nici pe biju-ul lui gaara, fostul. Tobi deoarece are si rinneganul si sharinganul. Intre si sasuke si madara nu stiu, se poate intampla orice . Si din nou sasuke, are acea dorinta de razbunare pentru satul ascuns in frunza, dar naruto are o forta mult mai mare, dar sasuke nu va pierde usor, daca ar fi sa se lupte eu zic ca se termina lupta in 10 zile . Sper ca te-am ajutat. Funda?
NARUTO in toate variantele deoarece el este PERSONAJUL principal... cunosc desenele astea de cand aveam 7 ani(am 14 acu). funda?
1 Naruto
2 Naruto, Sasuke, Sakura
3 Kakashi
4 Sasuke
5 De ce sa se lupte daca Sasuke ie iarasi bun?
Se refera in anime el , nu in manga, si cred ca a zis a vrut sa zica, daca ar fi sa se lupte cine ar castiga, nu sa raportat la anime sau manga
Pai intre Sasuke si Naruto daca s-ar lupta sigur ar castiga Naruto pentru ca ii personajul principal si de aia castiga el mereu.
Naruto vs Madara: Naruto il bate pe Madara, pentru ca are puterea lu Kurama si vointa de a nu se da batut niciodata.
Naruto, Sasuke, Sakura vs 10 Cozi: Bate echipa 7, nici nu e nevoie de Sakura, Naruto si Sasuke se descurca singuri.
Kakashi vs Tobi: Tobi il bate pentru ca are Sharinganul mai dezvoltat si are si Rinnengan acum.
Sasuke vs Madara: Il bate Madara pe Sasuke pentru ca are si Eternal Mangekyou Sharingan dar si Rinnengan n-are cum sa-i faca fata.
Sasuke vs Naruto: Naruto logic, degeaba are Sasuke Amaterasu daca Naruto se teleporteaza mai ceva ca Taicasu, sau Susano, Sincer acuma, Cine a rezistat in razboi cum a rezistat si inca rezista Naruto?