| ronaldoedy a întrebat:

Sall,TPU! stie cineva daca apare Naruto Akippuden? dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns:

Naruto shippunden inca nu s-a terminat, manga inca continuua si serialul la fel, din cate stiu se v-a termina prin 2015, iar faza cu naruto akipuunden inca se mai discuta, nu este ceva ce s-a clarificat inca. intr-adevar si eu imi doresc sa fie si naruto akipuunden, mi-as dori sa nu se termine niciodata si nu vreau sa vina ziua aceea niciodata, atunci cand v-a scrie,, ultimul episod din seria naruto"

13 răspunsuri:
| iubiticalove22 a răspuns:

Buna! De aparut nu siu dar daca vrei sa il vezi intar pe Seriale Online Gratis, Filme Online. Sper ca il gasestihappy

| Lolol8888 a răspuns:

Pai nu a aparut....nu s-a terminat naruto shippuden.din cate stiu naruto shippuden se termina prin 2015.cat despre akippuden nu se stie e posibil sa apara si dea numaidespre naruto si sakura

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

straight face, intrebarea care s-a pus de maxim 1000000 de ori pe TPU...

Răspuns utilizator avertizat
| malina0979 a răspuns:

Cred ca asta cautzi ...http://multikonline.ru/......ki.html...

| irbis a răspuns:

Nu se stie sigur. Nu s-a confirmat nimic.

| ronaldoedy explică (pentru 크리스티나kristinikaaクリスティーナ):

Si eu as vrea sa apara, dar ar fi tot una sa nu apara dar se se termine shippunden prin 2020

| 크리스티나kristinikaaクリスティーナ a răspuns (pentru ronaldoedy):

Ar fi si mai bine sa se termine sipuunden in 2020 si sa inceapa si akipuunden.
ma rog visez cam mult si cer prea mult cred. speranta moare ultima. tonguetongue

| Never4ever a răspuns:

Nu se stie sigur daca o sa apara...mai intai trebuie sa se termine shippuden si asta o sa mai dureze ceva timp...

| TryToKillMe a răspuns:

Sincer sper, sa ajung la 100 de ani si sa ma uit inca la episoade din naruto

| CreepyDarkness a răspuns:

Unde pot gasi Naruto dar mai departe de episodul 291

| Minato1 a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Exact Deja devine enervanta aceasta intrebare, mai oamenii buni cautati pe net interviul lui masashi ca acolo chiar el spune ca nu stie daca v-a exista sau nu Akippuden

| ronaldoedy explică (pentru CreepyDarkness):

PE www.peteava.ro cel mai bun site =]]

Întrebări similare