Naruto shippunden inca nu s-a terminat, manga inca continuua si serialul la fel, din cate stiu se v-a termina prin 2015, iar faza cu naruto akipuunden inca se mai discuta, nu este ceva ce s-a clarificat inca. intr-adevar si eu imi doresc sa fie si naruto akipuunden, mi-as dori sa nu se termine niciodata si nu vreau sa vina ziua aceea niciodata, atunci cand v-a scrie,, ultimul episod din seria naruto"
Buna! De aparut nu siu dar daca vrei sa il vezi intar pe Seriale Online Gratis, Filme Online. Sper ca il gasesti
Pai nu a aparut....nu s-a terminat naruto shippuden.din cate stiu naruto shippuden se termina prin 2015.cat despre akippuden nu se stie e posibil sa apara si dea numaidespre naruto si sakura
Si eu as vrea sa apara, dar ar fi tot una sa nu apara dar se se termine shippunden prin 2020
Ar fi si mai bine sa se termine sipuunden in 2020 si sa inceapa si akipuunden.
ma rog visez cam mult si cer prea mult cred. speranta moare ultima.
Nu se stie sigur daca o sa apara...mai intai trebuie sa se termine shippuden si asta o sa mai dureze ceva timp...
Sincer sper, sa ajung la 100 de ani si sa ma uit inca la episoade din naruto
Exact Deja devine enervanta aceasta intrebare, mai oamenii buni cautati pe net interviul lui masashi ca acolo chiar el spune ca nu stie daca v-a exista sau nu Akippuden
Mellyana întreabă: