| Maniaqul968b7364a a întrebat:

Am 11 ani, si am facut si eu, oarecum, o carte, dar nu e gata, am scris doar 4 capitole. Sper sa va placa.

SCAP VIU SAU NU?

Capitolul 1
Serios? Septembrie?

Mda...vara 3 luni si scoala 9? Eu as zice total invers...sau macar 6 luni - 6 luni.
Ca sa ma cunoasteti cat de cat, cititi urmatorul capitol.

Capitolul 2

Dependent de somn

Cred ca as fi pe locul 2 la somn. Vreti sa stiticine este pe primul loc? Pai este fratele meu mai mare Albert. Are 18 ani, iar eu, ai bine, cu 4 ani mai mic, daca nu intelegeti, am 14 ani.
Sa revenim, sa va spun de ce este Albert pe primul loc.
Astazi, chiar daca nu ii era somn, ci din obisnuinta, a dormit toate orele la scola, si profa lui nu l-a putut trezi, asa ca l-a trecut absent, si nu e prima data.

Capitolul 3

7 ore de scoala, sau nu!

- Marius, trezirea! sus, sus, sus!
Cand primesti un ordin de la tati, si nu ai respectato, iese cu cu sange.
In drum spre,, inchisoare", m-am intalnit cu cel mai bun prieten al meu, si fiti atenti ce m-a intrebat:
- Dupa ore, vi la mine sa ne jucam?
Nu-mi vine sa cred ca a spus asta, in loc sa zica si el, ce faci, iar eu sa raspund,,, frec menta" a pus intrebarea asta, dar cel putin, nu a spus-o la scoala.
Cand am ajuns la scoala era tot inchis, apoi am vazut un banner pe care scria HEPATITA, asa ca, m-am intors acasa si am stat in pat pana la pranz.

Capitolul 4

M-am inselat... din nou

Voi de cate ori v-ati inselat? Eu de 100000, dar, azi m-am mai inselat odata, deci acum 100001.
Tata mi-a spus ca trebuia sa mergem la bunica, iar eu am inteles ca meergem la unchiul Marian. Asa ca eu m-am dus ca unchiul Marian, iar restul la bunica

Ei, cum vi se pare?

8 răspunsuri:
| DrNefarious450 a răspuns:

Hmmm... mi se pare mie, sau e varianta romaneasca la Jurnalul unui Pusti? laughing

| Maniaqul968b7364a explică (pentru DrNefarious450):

De acolo m-am inspirat :d si din alea cu Generala big grin

| alinsuntinfrantaincantonament a răspuns:

Interesant. Dar mai lucreaza putinwinking

| Miauti a răspuns:

Alt pusti care se crede mare scriitor.
In primul rans ai terminat o sau nu.
Si in al doilea rand NASPA! daca erai chinez macar copiai tot dar, sa te inspiri asa mult...

| DrNefarious450 a răspuns (pentru Maniaqul968b7364a):

Imi place mult, te pricepi, termina cartea si ai aici un prim cumparator big grin

| heyYouWhatsUp a răspuns:

Naspa, si sa iti zic si de ce. Intr-un fel, ai cam copiat din Jurnalul unui pusti, ai cam putine dialoguri si pentru ca nu ai terminato. deci ai nota 2 de la mine.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

O sa fac si eu o carte happy. Sa vedem care e mai buna laughing.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cred ca merge facut un serial de cel putin 12325 de episoade din capitolele de mai sus!