| Stexx31 a întrebat:

As vrea sa va intreb (daca stiti) data exacta a lansarii sezonului 3 din Tokyo Ghoul!
Cel mai bun raspuns primeste funda!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| HandaSei a răspuns:

Nu este anunțat nici măcar că ar fi în producție... iar asta se face de obicei cu minim 2-3 sezoane înainte! rolling on the floor

Plus că nimeni nu a zis încă oficial că animeul va avea un sezon 3!

11 răspunsuri:
| xxRandomNamexx a răspuns:

De ce crezi ca ar fi un sezon 3? Nimeni nu a anuntat asa ceva. Este o continuare la manga Tokto Ghoul numita Tokyo Ghoul:re, dar nu va fi adaptata in anime.

| IonEminescu16 a răspuns:

Da stiu de sezonul 2 din the sims 4 e al lui maxinfinite cred ca mi-a placut, si imi mai place si sa citesc prospectul de medicamente al bunicimele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru xxRandomNamexx):

Ba da, a fost anuntat un sezon 3 in iarna anului 2016. tongue data exacta nu s-a precizat, dar au spus " in the winter of 2016"

| xxRandomNamexx a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu papusa, nu a fost anuntat nicaieri. Asa se spune pe net deoarece a aparut Tokyo Ghoul:Re asa ca ei cred ce vor. Daca ar fi fost intr-adevar oficial ar fi aparut pe site-uri precum MyAnimeList sau ar fi fost mentionat intr-unul din numere si nu a fost.

anonim_4396

Http://en.yibada.com/......d-back.htm

omule peste tot pe internet gasesti aceeasi chestie: sigur va fi sezonul 3, dar probabil ca o sa aiba ceva intarziere (cum a patit si aot sez 2)

anonim_4396

Si nu-s papusa big grin

| xxRandomNamexx a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate nici macar pe Wikipedia nu scrie asa ceva. Ceea ce mi-ai dat tu este o sursa neoficiala, articolele sunt scrise de persoane care nici ele nu au habar de ce ii inconjuara. Si ca sa stii, chestia aia e cam plina de virusiwinking
Daca o luam asa al 3-lea sezon trebuia sa apara in 2015, tot netul era plin de Tokyo Ghoul pe atunci pentru ca tot aceste "surse oficiale" au spus-o. Majoritatea anime-urile nu au parte de intarzieri, pana al urma vorbim de proiecte cu un buget enorm, decat in cazui extrem de rare se intampla, asa ca si-ar permite sa iroseasca atatia bani ca sa amane de 10 ori pentru nu stiu cate luni, dar repet, voi credeti ce vreti nu ce e in fata voastra. Poate dupa terminarea Tokyo Ghoul:re s-ar putea sa fie un sezon 3, dar acum, in acest moment, 21 iunie 2016, nu s-a anuntat nimic.

anonim_4396

Am trait in minciuna...

oricum nu urmaresc tokyo ghoul lol

| arananime12 a răspuns:

Frate e posibil sa nu apara nici in 2016 sau la sfarsitul lui 2016 ca manga nici nu s-a terminat

| Adyy5 a răspuns (pentru xxRandomNamexx):

Nu,nu-i anime...deloc...
Doar noul sezon, stii? laughing

| Adyy5 a răspuns (pentru HandaSei):

Si uite ca zvonurile s-au adeverit, a aparut sezonul 3 sub denumirea de Tokyo Ghoul:re.