| Reiko a întrebat:

Dupa cateva luni in care n-am mai postat nici o intrebare m-a atins plictiseala. Cu siguranta as gasi ce sa fac dar pentru ca tot am intrat sa vad ce-i nou, de ce sa nu pun si eu o intrebare? Oricum, ca sa nu va mai adorm cu introducerile, voi trece direct la subiect ( sigur v-am plictisit pana aici da' asta e ):
Obs. : am mai multe intrebari.

1. Cam ce serii manga din categoria bl mi-ati recomanda? Nu-mi vine sa cred ca pun asa o intrebare dar cine stie, cred ca incep sa innebunesc ( eram sigura ca nu-mi va placea vreodata bl, asta pana am citit cateva serii si *surpriza* chiar mi-au placut - semne clare de nebunie, nu?-)

2. Tot legat de manga, "Miwaku Shikake - amai wana" ( bl ) de ce se termina asa?! Are doar 3 capitole, ce s-a intamplat? Cand le-am terminat eram like " Aaaaah, trebuie sa vad continuarea!" si dupa mi-am dat seama ca asta-i tot. Cum se poate, nu ar trebui sa se intample ceva, orice?

3. Am urmarit Corpse Party : Tortured Souls si ma intrebam de ce nu s-a facut un anime mai lung -manga e destul de mare, ar fi putut sa il faca macar de 10 episoade. Raspuns + argumentare

Cam asta-i tot, daca scriu mai mult o sa va fie lene sa cititi xD
Nu trebuie sa-mi raspundeti la toate intrebarile, doar la cele la care stiti. Mersi!~ big grin

3 răspunsuri:
| aveam14ani a răspuns:

Hei. ^ω^
da. nu prea citesc manga, deci la primele doua intrebari nu stiu sa-ti raspund.
In legatura cu a treia intrebare. Chiar aseara am terminat si eu Copse party:Tortured souls. pai are 4 episoade. (eu as fi vrut sa sa fie mai mult. chiar mi-a placut mult de tot). Nu am auzit pe nicaieri ca apara alte episoade sau alt sezon.
oricum atat stiu. am vazut ca nu mai raspunde nimeni.
eh, nu prea a fost de folos. da' de ce nu? laughing
; 3

| Reiko explică (pentru aveam14ani):

Undertaker! xDD Mersi de raspuns =)

| Mizume a răspuns:

Raspuns pentru prima intrebare big grin. Deci niste manga care sigur o sa iti placa:
Love Stage( genial)
Recipe no Oujisama
Kasa no Shita, Futari
Back Stage!

Întrebări similare