1. Uita-te pe livechart.me
Personajul meu preferat hmmmm îmi dai de gândit, probabil todoroki. nu am nimic acum cu deku doar ca todoroki e așa mai chill, mai șmecher nu iese in evidentă și își vede de treaba.
2.N-am văzut one punch sorry
3. Nu am idee cum va fi fiindcă nu am văzut Tokyo ghoul ca nu am timp. Poate la vara. dar in rest cred ca va fi mai bun deoarece trebuie sa compenseze
4.l-am văzut și e heartbreaking
Stii de ce nu e popular, fiindca lumea nu vrea sa plângă oamenii vor sa vadă acțiune, sa rada, sa se simtă bine, sa fie ținuți in suspans.Violet e un anime... la care dacă stai sa te gândești e foarte deep și e bun dacă ești așa mai despresiv sau gen asa mai trist din motive familiale sau eu știu
5. Ba ce am văzut eu și mi-o plăcut nespus o fost
Noragami, Soredomo sekai wa utsukushii, Akashic records of bastard magic instructor
Bungou stray dogs
Classroom of the elite
Absolute duo
Inu x boku
Mahouka koukou No rettousei
1. Sezonul 3 a fost anuntat pe data de 7 aprilie. Nu am urmarit acest anime, deci nu iti pot lasa o parere.
2. Sezonul 2 din One Punch Man a fost confirmat, din pacate data lansarii nu se stie.
3.Am urmarit cu interes primele doua sezoane, un anime stralucit. Cred ca al treilea sezon se va ridica la asteptarile publicului.
4. N-am vazut...
5. Naruto, Death Note, Great Teacher Onizuka, Atack on Titan, One Punch Man, Tokyo Ghoul, sunt doar cateva, lista poate continua.
Zi faina...
Am vazut si de-alea.Am vazut filme si seriale de orice tip, in special horror(18+),dar prefer anime-urile.
E ceva gresit?
De hentai n-ai auzit?
Exact
La ce-mi trebuie por.no real daca am hentai? Cel putin acolo nu este o "limita"
Haya întreabă:
Shadow82838 întreabă: