| Ichigo159 a întrebat:

Îmi puteti spune un anime gen Sousei no Onmyouji sa fie cu actiune multa,drama,dragoste, care sa ma faca sa plang la final!
Multumesc! Dau funda

Răspuns Câştigător
| Vandal a răspuns:

Buun. Pai atunci incearca Charlotte, este foarte bun.
Otome Youkai Zakuro este unul bun, chiar daca este mai vechi.
Poti sa incerci si Soredemo Sekai wa Utsukushii, stiu ca atunci cand l-am vazut, mi-a placut.
Tokyo Ravens nu are foarte mult romance, insa comedie compenseaza asta, din cate imi amintesc.
Sper ca macar pe astea sa nu le fi vazut.

13 răspunsuri:
| George_Gabriel_Ion_1995 a răspuns:

Hohohoho,
ai grija ce iti doresti.
Magi Labyrinth of Magic-Nu finalul ci tot ce tine de anime te va face sa plangi.Totusi eu nu am simtit nevoia.
Katanagatari-Nici macar la moartea lui L nu mi sa distrus sufletul cat a fost la sfarsitul acestui anime.
Mahou Shoujou Madoka Magika-Nu avertizez ca are scene tari, te avertizez ca te va speria cand te astepti mai putin. Sfarsitul e putin spus lacrimogen.
Black Butler sezonul 1-ma gandesc ca stii deja de ce.
Death Parade-Pe cat de scurt pe atat de frumos, desigur dintr-o privinta sumbra.

| Vandal a răspuns:

Soul Eater este cel mai asemanator, adica Rokuro seamana foarte mult cu Soul, unul din protagonisti.
Re: Zero are actiune multa si drama, iar finalul mi-a placut foarte mult, normal, daca iti place de Emilia. O sa intelegi pe parcurs de ce zic asta.
Tales of Zestiria the X stiu ca mi-a placut, nu l-am terminat pentru ca am uitat de el, m-am abtinut cu greu sa nu ma uit pana nu apar toate episoadele si nu l-am mai terminat, insa ti-l recomand.
Nu ti-am dat multe variante, deci daca le-ai vazut sau vrei altele, doar cere-mi.

| Ichigo159 explică (pentru Vandal):

Le-am vazut!

Aste nu le-am vazut!

Te rog spune-mi adresa ta de Skipe, Twiter, Facebook sau ce ai tu sa vb! Sa ma mai ajuti cu de astea!

Te rog mult spune-mi adresa ta de Facebook sau Twiter sau Skipe sau ce ai tu! As vrea sa vorbesc cu tine!

Îmi mai poti da cateva? Ca le-am terminat pe alea!

| Vandal a răspuns (pentru Ichigo159):

Ao no Exorcist, chiar daca cred ca deja l-ai vazut.
Owari no Seraph e destul de cunoscut, deci si pe acesta e posibil sa il fi vazut deja.
Koutetsujou no Kabaneri mi-a placut destul de mult cand a aparut, pe langa asta, o sa aiba si un sezon 2.
Pandora Hearts din cate imi amintesc este destul de fain, putin mai dubios totusi.
Shikabane Hime destul de dragut, iti alunga plictiseala.

Mersi,chiar daca primele 2 le-am vazut! Esti de treaba! Altii dadeau raspunsul si gata nu mai raspundeau daca le spuneam sa imi mai spuna cateva!

| Vandal a răspuns (pentru Ichigo159):

Buun. Pai atunci incearca Charlotte, este foarte bun.
Otome Youkai Zakuro este unul bun, chiar daca este mai vechi.
Poti sa incerci si Soredemo Sekai wa Utsukushii, stiu ca atunci cand l-am vazut, mi-a placut.
Tokyo Ravens nu are foarte mult romance, insa comedie compenseaza asta, din cate imi amintesc.
Sper ca macar pe astea sa nu le fi vazut.

| xGamerSo a răspuns:

Poveste de dragoste care sa te faca sa plangi ar fi Golden Time sincer pe mine m-a impresionat

| Ichigo159 explică (pentru xGamerSo):

Golden time e fain si haios!

| Ichigo159 explică (pentru xGamerSo):

Mersi! Mi-a placut Golden time atat de mult încat nu as fi vrut sa se mai termine! L-am iubit cat timp l-am privit! Abia acum l-am terminat pe tot! Multumesc înca odata pentru el!