Buun. Pai atunci incearca Charlotte, este foarte bun.
Otome Youkai Zakuro este unul bun, chiar daca este mai vechi.
Poti sa incerci si Soredemo Sekai wa Utsukushii, stiu ca atunci cand l-am vazut, mi-a placut.
Tokyo Ravens nu are foarte mult romance, insa comedie compenseaza asta, din cate imi amintesc.
Sper ca macar pe astea sa nu le fi vazut.
Poveste de dragoste care sa te faca sa plangi ar fi Golden Time sincer pe mine m-a impresionat
Soul Eater este cel mai asemanator, adica Rokuro seamana foarte mult cu Soul, unul din protagonisti.
Re: Zero are actiune multa si drama, iar finalul mi-a placut foarte mult, normal, daca iti place de Emilia. O sa intelegi pe parcurs de ce zic asta.
Tales of Zestiria the X stiu ca mi-a placut, nu l-am terminat pentru ca am uitat de el, m-am abtinut cu greu sa nu ma uit pana nu apar toate episoadele si nu l-am mai terminat, insa ti-l recomand.
Nu ti-am dat multe variante, deci daca le-ai vazut sau vrei altele, doar cere-mi.
Ao no Exorcist, chiar daca cred ca deja l-ai vazut.
Owari no Seraph e destul de cunoscut, deci si pe acesta e posibil sa il fi vazut deja.
Koutetsujou no Kabaneri mi-a placut destul de mult cand a aparut, pe langa asta, o sa aiba si un sezon 2.
Pandora Hearts din cate imi amintesc este destul de fain, putin mai dubios totusi.
Shikabane Hime destul de dragut, iti alunga plictiseala.
Hohohoho,
ai grija ce iti doresti.
Magi Labyrinth of Magic-Nu finalul ci tot ce tine de anime te va face sa plangi.Totusi eu nu am simtit nevoia.
Katanagatari-Nici macar la moartea lui L nu mi sa distrus sufletul cat a fost la sfarsitul acestui anime.
Mahou Shoujou Madoka Magika-Nu avertizez ca are scene tari, te avertizez ca te va speria cand te astepti mai putin. Sfarsitul e putin spus lacrimogen.
Black Butler sezonul 1-ma gandesc ca stii deja de ce.
Death Parade-Pe cat de scurt pe atat de frumos, desigur dintr-o privinta sumbra.
Lovepets întreabă:
Shadow82838 întreabă: