Ai dreptate.Cred ca nu mai are idei si de asta sunt atat de multe episoade cu amintiri.Ai vazut si tu ca razboiul dureaza de foarte multe episoade.Cred ca e in pana de idei.
Chiar nu cred asta.La cate capitole manga a facut, si cate personaje a introdus sunt chiar surprinsa sa vad ca inspiratia nu la lasat nici macar un pic.
Poate ai parerea asta din cauza episoadelor filler.
Pai nu te supara, dar as vrea sa mai raspund si eu sa fac rang de "senior"! Nu numai eu fac asta pe site-ul asta! De cate ori am vazut eu raspunsuri gen " NU fac nici aia, nici aia"? De sute de ori!
Atunci cand pun o intrebare, vreau sa primesc raspunsuri care au legatura cu intrebarea, nu altceva de la oameni ca tine care, deci te rog sa nu mai comentezi, oamenii ca tine ar trebui raportati, dar din pacate nu am rang de senior
Si tu trebuie sa te iei dupa turma? Daca ai rang de senior, ce pisica lu vecinu rezolvi? Daca vrei sa fii un incapabil, fii ca turma, daca vrei sa fii tu, fii ca tine.
Ma raportezi pentru ce? Ca te simti insultat?"Daca vrei sa fii un incapabil, fii ca turma, daca vrei sa fii tu, fii ca tine." Invata sa citesti, deci faci parte din turma si te simti mhm? Nu e nevoie de un raspuns de-al tau . "Daca ai rang de senior, ce pisica lu vecinu rezolvi?" te roade adevarul. Nu ai ce cauta la categoria asta din moment ce tu cauti raspunsuri inferioare ^_^.
Cine-a spus ca ma cert cu tine ? Eu imi vars opinia, nu ma cert. Daca tu interpretezi ca aceasta fiind o cearta, "Be with God and destroy me ". Eviti subiectul ca si cand ai avea 12 ani, get a life...
anonim_4396 întreabă:
Shadow82838 întreabă: