| NarutoX a întrebat:

Am o intrebare capcana pentru cei care au vazut fairy tail si katekyo hitman reborn.Care este mai puternic NatsuDragneel sau SawadaTsunayoshi?
Dau funda.Noroc all

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca Natsu. ca ii mananca flacarile. Gen Natsu nu cred ca poate pierde vs un inamic cu foc...

| NarutoX explică (pentru anonim_4396):

Corect deci v-ati dat seamahappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru NarutoX):

Ai zis ca dai funda, o poti da lu lavinusa102 ca a stiut si el/ea, si are nevoie sa mai urce in clasament. eu sunt ok in locu asta in care sunt. tongue

Fara suparare dar au gresit amandoi eu glumeam natsu trebuie sa se apropie de tsuna ca sal loveasca dar daca se apropie, poate fi inghetat de tsuna deci SawadaTsunayoshi=Winner

Are si atacuri range, stii laughing

Da dar se poate feri usor, sau sa inghete atacul
happy plus ca are o viteza in modul gear, sigur il atinge macar o data.

| NarutoX explică (pentru NarutoX):

Zau nu v-ati dat seama ca minteam?

Stiindu-l pe Natsu pun pariu ca ar gasi el ceva, dar in rest ai dreptate laughing

in plus niciodata nu putem sti cum decurge o batalie intre 2 personaje din anime-uri diferite...

Stiu asta dar probabil tsuna castiga... nuprea are vreun mod pentru al ataca pe tsuna fara sa fie inghetat pe vezilaughing

Inca ceva nu mintii, daca se bate de exemplu un genin din naruto cu luffy din one piece, sau cu goku din DB?

Pai isi ia oneshot geninul, dar aici nu vorbim despre unul dintre cele mai puternice personaje dintr-un anime VS unul dintre cele mai slabe personaje din alt anime laughing vorbim de strong vs strong, nu weak vs strong xD

adica daca pui ceva gen Naruto vs Natsu normal ca e o chestie pe care nu o putem stii exact laughing dar daca pui Naruto vs Happy aia e altceva laughing)

Da dar tu ai spus ca nu putem sti sigur care dintre 2 personaje din 2 animeuri diferite este mai tare?

Pai ma refeream la o lupta care cu siguranta ar dura CEL PUTIN 5-10 minute, nu 15 secunde. laughing

Amice am mai pus o intrebare ma poti ajuta?
Daca ai dreptate dau funda sigur.

| ZZZZ554 a răspuns:

Cu siguranta Natsu este cel mai puternic, ii mananca flacarile!