Ai zis ca dai funda, o poti da lu lavinusa102 ca a stiut si el/ea, si are nevoie sa mai urce in clasament. eu sunt ok in locu asta in care sunt.
Fara suparare dar au gresit amandoi eu glumeam natsu trebuie sa se apropie de tsuna ca sal loveasca dar daca se apropie, poate fi inghetat de tsuna deci SawadaTsunayoshi=Winner
Da dar se poate feri usor, sau sa inghete atacul
plus ca are o viteza in modul gear, sigur il atinge macar o data.
Stiindu-l pe Natsu pun pariu ca ar gasi el ceva, dar in rest ai dreptate
in plus niciodata nu putem sti cum decurge o batalie intre 2 personaje din anime-uri diferite...
Stiu asta dar probabil tsuna castiga... nuprea are vreun mod pentru al ataca pe tsuna fara sa fie inghetat pe vezi
Inca ceva nu mintii, daca se bate de exemplu un genin din naruto cu luffy din one piece, sau cu goku din DB?
Pai isi ia oneshot geninul, dar aici nu vorbim despre unul dintre cele mai puternice personaje dintr-un anime VS unul dintre cele mai slabe personaje din alt anime vorbim de strong vs strong, nu weak vs strong xD
adica daca pui ceva gen Naruto vs Natsu normal ca e o chestie pe care nu o putem stii exact dar daca pui Naruto vs Happy aia e altceva )
Da dar tu ai spus ca nu putem sti sigur care dintre 2 personaje din 2 animeuri diferite este mai tare?
Pai ma refeream la o lupta care cu siguranta ar dura CEL PUTIN 5-10 minute, nu 15 secunde.
Amice am mai pus o intrebare ma poti ajuta?
Daca ai dreptate dau funda sigur.