| ElenaSt2011 a întrebat:

Salut tuturor.

Stie cineva sa-mi recomande un program performant pentru realizarea DESENELOR ANIMATE (care sa poata fi redate IN MISCARE, nu static), cat si tutorialul pentru invatarea acestuia? Evident am nevoie sa stiu care este numele website-ului unde pot sa le gasesc. (Bine ar fi sa fie un website, care sa imi dea dreptul de a testa acel program cateva zile si doar ulterior sa-l cumpar).

Am incercat deja sa caut asa ceva pe www.youtube.com, dar, din pacate fara prea mare succes. Iar eu am nevoie de un program care sa poata realiza DESENE ANIMATE IN MISCARE, la fel de CLARE ca cele pe care le admiram LA TELEVIZOR.

Am nevoie de asa ceva deoarece am scris deja SCENARII si cu ajutorul unui asemenea program, as punea sa-mi pun visul in practica.

Va multumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde la intrebare.

Răspuns Câştigător
| UltimateFlame101 a răspuns:

Ce vrei tu nu se poate face doar cu un program ci cu 2 3 cel mult 4. uite mai intai poti face personajele pe illustrator dupa care le pui in after efect acolo se formeaza miscarile si mai e si cinema4D unde poti face pesonaje 3d... pentru a invata despre toate astea intra pe http://creativemonkeyz.com/category/tutoriale/ si cauti sus unde scrie tutoriale daca pui mausul pe ele apar niste categori alegi ce vrei...pls funda

4 răspunsuri:
| Florian000 a răspuns:

.

Răspuns utilizator avertizat
| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru TmsMln):

Deci u ai copiat raspunsul lui UltimateFlame101... frumos din partea ta straight face.

| ElenaSt2011 explică (pentru UltimateFlame101):

Multumesc mult pentru raspunsul primit.
Am accesat link-ul trimis de tine si, sunt foarte detaliate tutorialele. Imi va lua destul de mult timp pana sa realizez un proiect de animatie in miscare.

Iti doresc o saptamana placuta.