| NinjaMan1853 a întrebat:

M-am decis sa va pun aceasta intrebare in sfarsit.Eu scriu niste benzi desenate din vara lui 2011 si ma gandeam daca ar fi bine sa le mai continui si as dorii parerea voastra.Contine SF,comedie,drama,romance, aventura, actiune.

Deci este vorba despre doi baietii Cristafar Parkar si Gonzales Andreas care descopera ca prietena lor Elizabeth are un sediu ciudat cu tot felul de arme pentru a vana monstri.In timp cei doi baieti devin vanatori de monstri mai buni iar Cristafar se indragosteste de Elizabeth iar Andreas de sora ei si isi fac si un nou prieten, Marti.Luptele cu monstri continua pana ajung la MF(Monstru Final).
Am facut 33 de numere, ce ziceti ar trebui sa continui?

9 răspunsuri:
| CamiiBăă a răspuns:

Daca asta e placerea ta, continua.E bine sati folosesti imaginatia la ceva folositorwinking.

| InsartIuzarneimHiar a răspuns:

Crezi?

| 123branzapute123 a răspuns:

Da,de ce nu?

| mihaela5 a răspuns:

Poti sa continui.

| NinjaMan1853 explică:

Dar ce ziceti, credeti c-ar trebui sa mai adug ceva?

| AnGeL13w a răspuns (pentru NinjaMan1853):

Sigur, de exemplu, sa zicem ca Marti îi tradeaza, sau k el lucra deja q raufacatorii si isi da arama pe fata chiar cand acestia au nevoie mai mult de el!winking

| Titanos a răspuns:

Un nou personaj un, rebel care ii salveaza de monstri intr-o intamplare si ei incearca sa isi dea seama cine este acest rebel si daca o sa se alature lor in lupta contra monstrilor.

| NinjaMan1853 explică (pentru Titanos):

Da mersi dar nu ma gandeam chiar la un rebel uman.Ma gandeam la un monstru minotaur pe care andreas il roaga sa faca pace si sa intre in lupta lor contra lui MF.Dar in orice caz mersi mult pentru raspunsul tau.

| wildwolf a răspuns:

Pai eu îți dau o idee, pentru început toți sa fi în misiuni diferite singuri iar Marti sa se lupte cu un monstru al tipului sa se lupte cu un monstru al timpului care îl trimite din greșală în viitor peste 30 de ani unde pământu îi sub dominația lui MF pentru că în trecut el și Elizabeth o ajuns înpreună iar Cristafar so alăturat lui MF, din cauza faptului Elizabeth nu la ales pe el, și i-a ucis pe toți din echipă cu excepția surori lui Elizabeth care formează o nouă echipă... Iar după multe lupte în viitor, și după ce face pace în viitor el și unul din noi membri merge în trecut sa schimbe teribila soarta. Sper că-ți place.