Încă nu se dă nici un semn că Naruto s-ar termina. Povestea din manga încă se continuă şi evident şi anime-ul.
Nu se stie cum se va termina pentru ca nici in manga nici in anime nu s-a terminat, dar cred ca se va termina frumos
Numai cel care creeaza Naruto Manga stie, adica Masashi Kishimoto, ce stiu sigur este ca dupa ce se va termina Naruto Shippuuden, va aparea Naruto Akippuden, unde Naruto va intra in AMBU, sau va deveni Hokage, nu stiu sigur, in orice caz va fi mai mare de varsta, cat despre Naruto Shippuden, ce pot sa zic. dupa ultimul numar manga aparut, nu prea e in regula, Obito(Tobi), l-a absorbit de tot pe Zece-Cozi si detine puterea lui+Rinnengan si Mangekyo Sharingan, mai e si Madara, va fi o misune grea pentru forta aliata sa castige impotriva a doi "Zei" ca sa le zic asa.
Suna-l pe Kishimoto. Nimeni nu stie... Anime-ul devine atat de imprevizibil incat. Nu stii ce va fi.
Exista zvonuri cum ca in ultimul epicod Naruto si Sasuke vor muri... eu sper sa fie doar un zvon si ca nu o sa se adevereasca. si in caz ca ma intrebati de unde stiu asta, daca nu ma insel, creatorul manda a zis cv de genul intr-un interviu.
Nu se termina, inca. In cel mai previzibil caz Naruto si-o trage cu Sasuke. (Si Konohamaru devine urmatorul hokage).
"Era parca din istoria Egiptului"
Se pare ca nu ai cunostinte prea ample, Seth e zeul mitologic al haosului si distrugeri, nici vorba de istori ci de mitologie, e o mare diferenta
Se zvoneste ca Naruto si Sakura o sa fie un cuplu in Akippuden iar Naruto va fi inAMBU si dupa aia Hokage. Daca nu ma insel Kishimoto a mai zis si ca in Akippuden o sa fie mai mult romance
) Daca ai ceva de raspuns la intrebarea aceasta raspunde, nu-mi da mie reply ca aici nu e categorie de istorie/mitologie ci de benzi desenate, felicitari ca stii mai bine ca mine, eu doar am zis ca exista si zei rai in istorie sau mitologie cum zici tu, daca ai ceva de comentat la raspunsul meu On Topic te invit.