| CurteanMarkus14 a întrebat:

Se mai face Naruto-Akkipuden? funda pentru cel care-mi explica de ce!

Răspuns Câştigător
| HungaRo a răspuns:

Masashi Kishimoto. Asta e numele autorului care creaza fantastica serie Naruto. El acolo in Japonia este obligat sa creeze manga ( daca povestea e foarte buna, Shonen, editura celebra de manga din Japonia te obliga sa inventezi si sa prelungesti seria pana cand nu mai ai faima sau poti sa te opresti tu, dar sa fie un final exploziv) obligandu-l, el se gandeste la difetire personaje ce o sa le mai creeze sau diferite intamplari noi. Acum a cam evoluat chestia cu Madara. El poate a scris undeva sau a scris altcineva ca el doar s-a gandit la Naruto Akkipuden. Doar ca sa prelungeasca cu ceva ( sau a auzit cineva discutia dintre seful editor si Masashi. Intelegi? Sau poate a fost zvon de la fani, dar a trebuit sa vina de undeva nu?winking

5 răspunsuri:
| ryuu a răspuns:

Hey! Akippuden este doar un zvon lansat de fanii anime-ului! Nici macar nu se stie daca va fi o continuare.

| CurteanMarkus14 explică (pentru HungaRo):

Nu stiu, mie mi-a spus un prieten ca Shippuden se va termina in felu in care Naruto si Sasuke vor face un fel de rasengan-uri(un fel)si vor muri amandoi, dar eu zic ca mai bine intreb internetul.

| Sarai a răspuns:

Cred ca vom afla dupa ce se va termina Naruto Shippuden. Daca s-ar face un Naruto Akippuden banuiesc ca s-ar prezenta viata tuturor dupa razboi... legaturile care s-au format intre state si locuitorii acestora. Oricum, noua serie depinde de sfarsitul celei actuale.De exemplu, daca Naruto ar muri in Shippuden ( putin posibil ) nu cred ca ar mai avea rost aparitia seriei Akippuden.

| Kidomaru a răspuns:

Nu v-a exista, asta a fost doar un ''fan fiction'', fani sau gandit ca daca a fost un Shippuden va fi si Akippuden, dar pana la urma Kishimoto a spus ca seria se v-a termina anul acesta.

| slrs a răspuns (pentru Kidomaru):

Manga-ul poate anime-ul e destul de departewinking

Întrebări similare