| puppetmaster a întrebat:

Stie cineva ce anime e asta? https://www.youtube.com/watch?v=99-Hzo5n2Mk
am inteles ca e hyouka dar nu prea cred. pls e urgent! DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| BlackRaven45 a răspuns:

Oh. Ştiu video-ul. L-am văzut de multe ori. Tipa e din K-On şi tipul din Hyoka. Şi mai sunt multe conbinări de anime-uri pe acolo dar astea sunt alea din care s-a luat mai mult.

5 răspunsuri:
| aveam14ani a răspuns:

K-on cred.
Iar la sfarsit de tot, scena aia cu sarutul este din Kimi no todoke.

| puppetmaster explică (pentru aveam14ani):

Pai si e adevarata faza cu accidentul si cu baiatul ala care o iubea pe fata? mie mi se pare ca baiatul e din hyouka.

| puppetmaster explică (pentru BlackRaven45):

Dar exista in realitate povestea cu accidentul si un baiat care sta alaturi de fata pe parcursul recuperarii ei?

| BlackRaven45 a răspuns (pentru puppetmaster):

Nu există. Video-ul e o combinaţie de mai multe anime-uri. Deci din fiecare anime s-a luat câte ceva şi a fost creată povestea aceea. Ar fi bine să te uiţi la K-On. Poate este o poveste de genul. Nu şţiu pentru că nu am văzut anime-ul. Oh.Şi am găsit şi lista cu anime-urile din care s-au inspirat:

Anime: K-on!, K-on!, K-on movie, Hyoka, Kimi ni todoke, Mawaru Penguin Drum, Bakemonogatari, Fate Zero, Toradora, Kurakami, Durara!, Itsuka Tenma no Kuro Usagi, Fuyu no Sonata, ef - a tale of melodies, ef - a tale of memories, Steins; Gate, Hachimitsu to Clover, Kuroshitsuji, Toaru Majutsu no Index, Guilty Crown, Kara no Kyoukai, Karas, Ga-Rei -Zero-, Suzumiya Haruhi no Shoushitsu, Yosuga no Sora, Naruto, Bungaku Shoujo, Kimi Ga Nozomu Eien, Kanon, Angel Beats!, Clannad, Clannad After Story, Kannagi, Croisee in a Foreign Labyrinth ~ The Animation, Black Rock Shooter, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, White Album, Nogizaka Haruka no himitsu, Bleach, Another, Inu x Boku SS.

| aveam14ani a răspuns (pentru puppetmaster):

Nu stiu. Nu m-am uitat la k-on. insa fata aia stiu sigur ca e din k-on. Da, baiatul ala seamana si cred ca el este in marea parte din montaje.
Mai mult ca sigur este o poveste inventata de veun fan, o poveste facuta din secvente taiate din anime-uri.
Nu stiu. Nici la comentariile videoclipului nu sunt informatii certe... In comentariile de pe youtube sunt niste liste de animeuri fara nici o legatura cu videoclipul.