| SG1995 a întrebat:

Sunt slabe sanse sa gasesc raspunsuri la intrebare dar totusi incercarea moarte n-are.

Deci am vazut anime-ul Onegai Sensei, si sincer mi-a placut dinamica personajelor, sunt interesat de alte anime-uri in care este vorba despre un cuplu in care ea e matura si el e tanar. Ceva recomandari? Evident nu vreau hentaiuri, ca pe astea le gaseam la sigur, dar vreau sa studiez virtual dinamica relationala, nu pe cea sexuala intr-un astfel de cuplu.

6 răspunsuri:
| H321G4U5 a răspuns:

Monogatari,SAO,A Certain Magical Index,The Familiar of Zero,Clannad,Toradora!,Gintama,Mobile Suit Gundam Seed Destiny,Oreimo,Spice & Wolf,Steins Gate, Mekaku City Actors, Hyōka, Special A
Cred ca iti ajung, iti alegi tu care iti plac si care nu.

| George_Gabriel_Ion_1995 a răspuns:

Mai incearca Anna, Paradise Kiss, Honey&Clover, Chobits, RELife si Puella Madoka Magika.
Daca vrei sa o studiezi mai mult iti recomand unul din animeuri shonen ca naruto sau fairy tail sa vezi cat de mult evolueaza.

| SG1995 explică (pentru H321G4U5):

SAO l-am vazut, desi intrebare cat din anime-uri astea se situaza in catergoria unor relatii denumite genric pe care l-am cerut in care tipa e mai in varsta ca tipul, din ce am citit Clannad pe langa ca e psihologic are o candenda de harem, iar asta nu m-a prea atras, in schimb in genul destul de romantic am mai vazut SAO, Mirrai Nikki, Spiritpact (aici o relatie gay, dar tot e interesant modul de relationare).

| SG1995 explică (pentru George_Gabriel_Ion_1995):

Am vazut Naruto si sunt la zi cu Borut, Fairy Tail pune mult accent pe situatiile de comic si sincer nu ma atrage genul, imi plac anime-urile care au un umor subtil, dar intrebarea e :

Care din anime-urile date au la baza ea mai in varsta, el mai tanar, in acest gen am vazut doar Onegai Teacher si Garden of Words.

| H321G4U5 a răspuns (pentru SG1995):

Nu prea sunt anime-uri in care fata este mai in varsta iar baiatul este mai tanar.Anime-urile pe care le-am scris sunt de dragoste si seamana putin cu Onegai Sensei