Monogatari,SAO,A Certain Magical Index,The Familiar of Zero,Clannad,Toradora!,Gintama,Mobile Suit Gundam Seed Destiny,Oreimo,Spice & Wolf,Steins Gate, Mekaku City Actors, Hyōka, Special A
Cred ca iti ajung, iti alegi tu care iti plac si care nu.
Mai incearca Anna, Paradise Kiss, Honey&Clover, Chobits, RELife si Puella Madoka Magika.
Daca vrei sa o studiezi mai mult iti recomand unul din animeuri shonen ca naruto sau fairy tail sa vezi cat de mult evolueaza.
SAO l-am vazut, desi intrebare cat din anime-uri astea se situaza in catergoria unor relatii denumite genric pe care l-am cerut in care tipa e mai in varsta ca tipul, din ce am citit Clannad pe langa ca e psihologic are o candenda de harem, iar asta nu m-a prea atras, in schimb in genul destul de romantic am mai vazut SAO, Mirrai Nikki, Spiritpact (aici o relatie gay, dar tot e interesant modul de relationare).
Am vazut Naruto si sunt la zi cu Borut, Fairy Tail pune mult accent pe situatiile de comic si sincer nu ma atrage genul, imi plac anime-urile care au un umor subtil, dar intrebarea e :
Care din anime-urile date au la baza ea mai in varsta, el mai tanar, in acest gen am vazut doar Onegai Teacher si Garden of Words.
Ia de aici si gata http://www.anime-planet.com/anime/please-teacher/recommendations