| товарищ a întrebat:

UUUGH! Ce ma enerveaza Danzo! Oare sunt singura care vrea sa sparga ecranul cand il vede?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AndradaRoxana9 a răspuns:

Buna.
Intr-adevar nu esti singura. Danzo este foarte enervant laughing

| birdie14 a răspuns:

E probabil singurul personaj din Naruto pe care nu-l agreez, dar o dată ce revezi episoadele cu trecutul său îţi vei schimba câtuşi de puţin părerea despre el.A trăit mereu în umbra altcuiva(Hiruzen), mereu pe locul 2, a fost mereu a doua opţiune.Şi sincer, este un sentiment dureros să ştii că niciodată nu o să fii primul, sau că nu o să fii niciodată prioritatea nimănui.
Dar desigur, asta nu scuză toate lucrurile pe care le-a făcut.În special modul în care l-a "ameninţat" pe Itachi. Poate a fost spre binele satului, dar tot nu mi s-a părut un lucru corect.

| товарищ explică (pentru birdie14):

Si atunci cand a invadat pain, a omorat broscuta aia care se ducea pe mintele Myoboku sa-l creme pe Naruto. E in stare sa isi vanda camarazii. straight face Cand am vazut scena aia, m-am enervat rau de tot.

| товарищ explică (pentru товарищ):

Scuze greseliile de caligrafie, ma grabeam.

| OtakuForever a răspuns:

E adevarat nici eu nu il suport pe Danzo. Dar un pic imi pare rau de el, pentru ca cand am vazut episoadele din viata lui mi-a parut rau. Sarbatori fericite.

| HonneOnna a răspuns:

Nu esti singura.De fiecare data cand il vad am exact acelasi sentiment ca si tinelaughing

| secrets a răspuns:

Avand in vedere ca Itachi e personajul meu preferat din toate animeurile pe care le-am vazut si va ramane asa, poti sa-ti dai seama ca daca nu mi-ar fi mila de ecran, i-as da una. Si cand am vazut cum la format pe Sai...da, intr-adevar "UUUGH!"

| товарищ explică (pentru secrets):

E un ticalos marsav.

| Cristian2003 a răspuns:

Nu esti singura care se enerveaza cand il vede pe Danzo, deoarece el s-a aliat cu Hanzo si cu Orochimaru care sunt personaje negative
imi dai funda?