Tot ce vrei sa stii se afla aici, asta doar daca nu esti prea puturoasa sa citesti :))
http://en.wikipedia.org/wiki/Kamisama_Kiss
Unde dai si unde crapa.
Eu am intrebat daca va fi sezonul 3, nu cum e Kamisama. Dar apreciez, ca m-ai facut puturoasa.
Chiar esti puturoasa . in primele randuri pe Wiki mereu spune daca va mai fi un sezon sau nu. din cate am citit doar sezonul 2 se pomeneste care a fost in ianuarie. nimic despre 3. 2 dupa ceafa sa iti dai ca am citit eu in locul tau
Si puteai sa-mi zici de la inceput ca "nu inca". Vrei sa-mi obosesc ochisorii? ca nici deschisi nu-i mai pot tine
Eu nu dorm de 3 zile si nu ma mai plang asa ca shhh nu cauta scuze
Paiiii aaaa... as fi cautat scuze, dar creierasul meu nu mai proceseaza asa bine acum.
Deja ai scris o scuza se vede ca esti adormita ca nici nu iti mai dai seama cand folosesti una
Imi pare rau pentru ieri.Mama a vrut sa se joace pe tableta si dupa nu mi-a mai dat-o inapoi.Cand am vazut ca ai iesit,
Imi pare raaaaaaau! Azi, daca intri, da-mi mespe fb, ma gasesti la orice ora.
Sezonul 3 ar fi posibil sa fie in 2017, dar mai intai vor aparea 2 OAD-uri de marime a unui film, primul pe 20 august numit "Zeita se duce in trecut", si al doilea prin decembrie, numit : "Vulpea se indragosteste". Ar trebui sa te uiti la ele, pentru ca eu am citit manga si stiu ce se va intampla, si e super
rainbow12unicorn întreabă: