Ar fi o idee buna! Asta mi-a dat si mie o idee : O fata si un baiat se intalnesc la miezul noptii, se indragostesc si sunt vegheati de Regina Noptii care sa fie imbracata in negru si sa aiba ochii rosii stralucitori ( si sa stea in lumina lunii xD) dar asupra lor sa fie pus un blestem ( de catre Regina ) astfel incat, daca stau mai mult de o ora impreuna sa moara. Personajul principal sa fie baiatul si, desi mor prima data, el reinvie, si isi aduce aminte de blestem. Atunci ii cere reginei sa ridice blestemul si sa o reinvie pe fata dar ea nu accepta decat cu conditia ca atunci cand el implineste varsta de 18 ani sa-i ia sufletul.(in prezent are 16 ). El accepta dar cand fata se trezeste nu-si mai aduce aminte de el. Inca nu m-am gandit la continuare. Din moment ce a inviat ar trebui sa fie ceva special la el, hmmm.
Scuze, m-am abatut de la subiect ^^
Ca sa raspund si la intrebare, Regina Noptii ar putea tine in mana o harpa sau o vioara si sa cante un cantec trist iar cand o coarda se rupe tinerii sa moara ( conform povestii inventate )
Vraja dragostei?
Noaptea regina notpii face 2 pers sa se indragosteasca iar apoi ziua mor amandoua?
Serios? Mersi, dar nu-i numai meritul meu caci m-am inspirat din ideea ta Pff, am atatea idei de manga dar n-am talent deloc :'(
anonim_4396 întreabă: