| Pufi1999 a întrebat:

Vreau sa fac un comic. Tema ar fi lupta impotriva lui Justin Bieber.
Nu am nimic cu baiatul, nu sunt fana, dar asta a fost prima idee care mi-a venit?
Ma lasati sa incerc?

Răspuns Câştigător
| YoOYoO a răspuns:

Daca ai imaginatie si chiar vrei... poti incerca. S-ar putea sa te ia unii la trei. Faci cum vrei.
Succes!

13 răspunsuri:
| Autumnfeelings a răspuns:

Da

| XηαтѕυмєX a răspuns:

Cu ce mai mare placeree:X Sa ai imaginatie bogata si sa-l faci de ras cat poti:X (sfatu` meu laughing ).

| HaruhiFujioka a răspuns:

Normal ca da happy Hai ca acum chiar m-ai facut curioasahee hee Abia astept sa-l vad!

| dadasssssssss a răspuns:

Te las decat daca ma pui si pe mine in comic.
Sper sa-ti iasa destul de binewinking

| asjkldfg a răspuns:

Da! Pot fi si eu in comic te rog?

| Puţifer a răspuns:

Aşa au zis mai toate specimenele care făceau coamice cu Justin.
Că cică n.au nimic cu el...
Atunci de ce îl pupaţi fix şi direct în cvr?

| Pufi1999 explică:

Da, va pun in comic. Nu prea am idei si nici nu iese prea frumos, dar o sa incerc.

| Pufi1999 explică:

Dex si Raluka, de ce parte sunteti?

| TuningPhotoshopX a răspuns (pentru Pufi1999):

Reply: (18 Septembrie 2011 19:27 ) Puţifer: Aşa au zis mai toate specimenele care făceau coamice cu Justin. Că cică n.au nimic cu el... Atunci de ce îl pupaţi fix şi direct în cvr?

| Pufi1999 explică:

Http://i.imgur.com/YI4eT.png
Ce ziceti, sa incerc sa ma perfectionez?
Accept critici, dar nu fiti nesimtiti.

| IllIIllll a răspuns:

M am uitat la cmcul tau si e foarte tarelaughingdaca o sa mai faci comicuri cu Justin sa m pui si pe mine pls! dar sa NU FIU de partea lui!laughing)

| Pufi1999 explică:

Bine, @kipstar! Mersi! Daca vrei te pun in urmatorul, dar in ca nu m-am hotarat foarte tare la poveste.

| XηαтѕυмєX a răspuns:

@Pufi1999 Te Ruugg sa ma pui si pe mine love struck CONTRA JUSTIN! devil Ador sa vad comicuri cu el cand se face de ras big grin=]]] Fara mila! Sh pe jee`` o bagi?puppy dog eyes love struck?``! ღ