| Alexandra_1434 a întrebat:

Ziceti-mi si mie niste manga cu vampiri, demoni chesti supra noaturale care sa contina si romance; in romana si site va rad. Funtita.

Răspuns Câştigător
| airaad a răspuns:

Sankarea-cu zombie.(ii romantic)
Love Highschool of the dead-tot cu zombielaughing
Rosario vampire-asta ii cu o scoala "supranaturala" unde ajunge un baiat obisnuit si se indragosteste de o vampiroaica
Dn Angel
Death Note-asta e cel mai genial anime sigur ai auzit de el(nu ii atat de "romantic")
Belzebub-la asta razi cu lacrimi laughing nu prea ii romantic. dar chiar merita crede-mahappy
La toate am vazut doar anime... dar presupun ca au si manga si sunt la fel de genialelaughing. Toate sunt romantice cu ceva zombie, demoni, vampiri etc.

Daca vrei manga romantice(fara supranatural)
Koi wo Hajimemasu-mi s-a parul cel mai "minunabil" manga romantic.Crede-ma,am vazut multe laughing
REN-AI SHIJOU SHUGI
Rhapsody in heaven
Chain of Pearls
Boku no hatsukoi kimi ni sasagu-asta e trist. dar are o poveste superba happy
Majoritatea sunt "scrise" de Minami Kanan.Mi se pare geniala femeia astalaughing

Sper ca am fost de folos happy

8 răspunsuri:
| Sosetuta a răspuns:

Demon king daimo sau Vampire Knight e super se gasesc pe trilulilu

| Alexandra_1434 explică (pentru Sosetuta):

Am vazut animeul si am citit si manga...

| airaad a răspuns (pentru airaad):

Era sa uit de Tasogare Otome x Amnesia -ii cu un baiat care vede o fantoma prin scoala(o fata).Se indragostesc si trec prin multe chestii.Mie mi s-a parut genial happy

| Miauti a răspuns:

Http://miauti.blogspot.com/ aici un blog cu recomandari manga

| Net_Bazar_1974 a răspuns (pentru Miauti):

Http://www.Bazar-NET.ro este un site de anunturi in care fiecare isi poare adauga GRATUIT anunturi. Un portal destinat oricarei persoane care doreste sa vanda sau sa cumpere.

| Alexandra_1434 explică (pentru airaad):

Mersi o sa incerc sa le citesc pe toate rolling on the floor.

| Miauti a răspuns (pentru Alexandra_1434):

Incearca manga Priest are o poveste care nu o sa te dezamageasca. Scuze dar nu inteleg indeea horror-roamnce.Ori e horror ori e romnce.

http://miauti.blogspot.com/2011/10/priest.html

| Coroi_Eugen_1995 a răspuns (pentru Alexandra_1434):

Nu imi trimiti un lnk cu pagina unde ai gasit demon king daimo in romana de downlaod