Da, cred ca era mana God-ului si eclipsa de soare din ziua in care s-a botezat a fost un semn ca a fost iertat.
Dar tu din întrebările mele doar asta ai reținut? Aștept păreri și răspunsuri legate de caz.
1 Ați văzut documentarele cu Dahmer sau filmul de la Netflix?
Documentarele da, filmul de pe Netflix NU! Nu inca! ( nu am abonament )
Vreau sa imi fac, insa pentru a urmari serialul " Dexter", deci, cred ca voi viziona atunci si filmul in cauza!
Iubesc psihologia / sa inteleg cum gandesc oamenii / cum functioneaza creierul omenesc si nu numai... : )
2 Ce credeți despre el? Despre povestea lui?
Mama lui avea probleme psihice, apoi, din cate am inteles pe perioada sarcinii i-au fost administrate mamei anumite medicamente pentru tratarea anumitor simptome... Posibile cauze!
Apoi, tatal era chimist ( spune multe! ) + avea o mama vitrega.
Era retras, homosexual si ( atat timp cat a locuit la si cu bunica lui )... mergea la biserica, si NU a comis NICIO crima! ( poate spune Multe!, sau nu.)
3 Credeți că el avea traume în spate (deși în documentar auzisem clar că el susținea că în afară de separarea părinților lui, nu avusese traume în copilărie) sau era doar psihopat?
Se poate.
Posibil sa ascunda acest fapt... pentru A PROTEJA PE CINEVA?¿
Sau se prea poate sa fi fost DOAR Psihopat! Cine stie?¿ CAUZELE ADEVARATE ¿?
4 Credeți că necomunicarea asta a lui l-a dus cumva la comportamentul ăsta de a ucide, de a fi altfel?
Nu-ti raspund, ca nu stiu CONCRET!, dar iti las ASTA! Aici
https://youtu.be/2YhxerkkHUs
Stiu doar ca nicio problema nu se poate rezolva FARA COMUNICARE! Nicio dependenta FARA CONSTIENTIZAREA (EI!)
5 Cum îl vedeți voi pe el?
Un nebun cu acte in regula! Care avea nevoie de Mai multa comunicare!:) ( Serios vorbind! )
6 În documentar spusese el, că o perioadă de timp, cât bunica lui l-a luat cu ea la biserică, Dahmer nu a mai simțit nevoia de a ucide și deci conform rapoartelor poliției în perioada aceea nu se mai înregistrase victime, ce opinie aveți voi în legătură cu asta? Credeți că acolo ar fi putut fi într-adevăr mâna lui God, care încerca să-l salveze?
Se poate.
Sau Adevarul ar fi putut fi asta ( o sa-ti dai seama, cred, dupa raspuns care e al meu - raspunsul e in modul Anonim pentru ca e de pe un vechi cont de-al meu) ( am avut cinci de-a lungul timpului ).
https://www.tpu.ro/......sa-creada/
Pont / indiciu: Raspunsul meu dateaza din 23 iulie 2014 si a fost votat cu nefolositor si eronat.
Daca cumva, prin absurd tot nu ai realizat care e raspunsul meu :
"''Cum ar fi lumea fara Dumnezeu? Mai buna? Mai rea?''
-Mai rea.
De ce?
Pt ca pe unii doar teama ii ''tine in loc''(teama de pedeapsa divina), unii nu au ''constiinta/gandire proprie'' si nu se pot ghida dupa un set de reguli prestabilit.
Majoritatea ar actiona similar cu leii antrenati pentru spectacolele de circ, daca antrenorul nu ar purta biciul in mana totul s-ar putea termina intra-un dezastru.
Personal, ma consider o persoana care poate stabili(face diferenta) intre ''ce e bine si ce e rau'' fara vreun ''ajutor divin''(gen Biblia, Biserica) etc...
''Ar inventa oamenii pe altcineva/altceva in care sa creada? ''
Deja au inventat o multime.dar lumea are mereu imagiatie...
http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_zei_din_mitologia_egiptean%C4%83
E SINGURUL MEU RASPUNS! LA ACEASTA INTREBARE!
Ale080999 întreabă:
Invictusman2025 întreabă: