2Probabil ca e o iubire mai pura ca sa zic asa.Nu e combinata cu atractia fizica.Presupun ca e mai greu, dar sunt sentimente sincere, bazate doar pe suflet, pe caracter.
O iubire nascuta din suflet, din inima din puritatea sentimentelor calde si sincere ca un izvor de apa curata care se varsa in inima celui iubit
Romantic si adevarat.
Adică iubite. Fetele / femeile cu care măcar pentru câteva momente te vezi bătrân, după zeci de ani de relație. În ochii cărora vezi copilul tău nenăscut. Sau al căror copil ți-ai dori să poți considera că e al tău, să vrei să îl iubești ca și cum ar fi rodul dragostei voastre.
As fi vrut sa fie un buton de evaluare "Superb"sau "Splendid".
Cred că putem vorbi și despre faze ale iubirii, tipuri diferite de iubire care se manifestă ca relații pe termen lung. Eu sunt și aici la a treia.
Da, o persoana oarba poate iubi și poate simte nevoie sexuala la fel ca un om normal.
Ce anume i provoaca dorinta sexuala?
Hipotalamusul
Sa vezi acum dezbateri incendiare cel putin privind prima intrebare.
Habar nu am,, simt si ei iubire, asta e clar, sunt compensati prin alte parti pentru pierderea vederii.
Te poti indragosti de vocea cuiva? de atingerea cuiva? dar o fata oarba si surda cum percepe lumea? nu aude nu vede doar simte, isi dai seama universul ei sunt doar atingerile atat, mirosul si restul a ceea ce simtim noi, referitor la prima intrebare sa vedem ce va fi, poate ma iubesc multe in secret haaaaaaaa
Pai și eu?
Ce efect ai asupra fetelor
Efectul friendzone
Mai termina cu friendzone
Pup
Ce alt efect am?
Vrei cumnatica te pomeni a? sa ai cu cine barfi cat eu cu drimmero suntem la pescuit fete
Drimmero nu mai vine acasă și pe tine te reneg ca frate!
Pofte am mereu. As manca niste coliva și cu ochii.
Daca tot e așa de enervant, de ce nu recunoști?
1,Ce fata ma iubeste in secret? ce fata ma uraste in secret?
2 întrebări succesive cer 2 antonime. Niciuna =/ toate.
Eu I love you tu nimic? O persoana oarba precum una matura cu o vedere exceptionala nu simte iubirea doar pentru aspectul fizic ci pentru ce o face celalta persoana sa simta cand e langa ea
Ray nu e iubitul meu. E fratele meu.
Drimmero este.
nu de tine am spus il cicaleam un pic
Asa, era evident! )))))
mi-am dat seama.
P.s Ray e băiat bun.
Nu se refera la tine naty, eu am spus ca poate se refera la tine si i am scris ca tu esti surioara mea, se refera la alta fata care din cauza faptului ca ma ignorat din iubire ca numai putea comunica cu mine ti a sters contul, dramatic
Tu ce, draga mea?
Ba da, si tu esti a mea!
Pai nu stiu eu
Mă refeream la partea cu iubitul echipei pai și eu?
Te fac de-o cumnățică?
Dramatic. Maine, poimaine se sinucide vreuna din cauza ta.
Asta e adevarul, the ray efect, o sa intru in vocabularul limbii engleze
Nu ca el vrea blonda inalta si cu ochii albastri
Aaa, impart acum dragostea atat pentru tine cat si pentru Arsenal, nu am cum sa fac altfel,, ma impart intre cele 2 pasiuni)))).
Minte.
Pe mine trebuie să mă iubești mai mult!
Esti gravida ai pofta de coliva te pomeni
Arsenal a venit inaintea ta in inima mea...deci, sorry!
Dar pot incerca macar, se accepta si asta?
nu!
Coliva cu ochii auzi la ea, cu ochii lui flory nu ai vrea?
Bwhahahaha,, chiar n-am ce sa fac, sa-mi fie cu iertare
Divorțăm.
De data asta raspunsul meu este tot nu, nici intr-un caz!
Ee nu. Parca e după tine.
Ce treabă am eu cu ea? Era o expresie ce am zis eu. Mă rog.
Voi doi copii asa frumos va iubiti, drimmero azi e bucuros asa ca nu il sacai treci si fa ti meseria de nevasta, curatenie, mancare, dragoste
Aoleu, săracul. Ce spui tu acolo sunt "simptome" de menajera. Să își angajeze una.
Ai putea tu sa stii ca el are o menajera mereu langa el? Ai fi geloasa mereu
ca sa fiu cât decât geloasa trebuie sa am de ce și pe cine. Drimmero poate să aibă 20 de menajere. Este treaba lui.
Ce vorbesti, te stiu eu
Trebuie sa cazi de comun acord cu mine daca vrei asta/
Mergem în instanță, pisi nu trebuie sa vrei tu.
Bla bla!
Nu ma prezint si gata, termin circoteca de acolo
Tot scap de tine.
Te gasesc si in gaura de sarpe, treaba ta.
Te ador!
Unde ma ascund eu, nu mă găsește nimeni .
Și eu mă ador
Te gasesc,, treaba ta, crezi in continuare ca te poti ascunde))))
Foarte bine ca o faci, era culmea sa nu o faci chiar tu
Vai, pisi, așa mult tii tu la mine?
Credeam ca este evident acest aspect!
Da, mato, da
Eu nu . Cum facem?
Asta e, trec peste, nu e capat de drum!
Nu sunt genul tau?
Deloc.
Abia acum imi zici? Nu m-am nascut sa fiu placut de toti, draga mea
Hai, dă-mi un mega pup și taci!
Muaaaah!
Ce spam naspet am făcut
:*:* Pe bot.
Uuuuu,kiss you
Asa, asa, sper ca ati continuat pe privat, se facuse cam cald aici.
Sunt atat de mandru ca am avut dreptate. Vezi ce imi faci, Goldie? Imi hranesti ego-ul in continuu, nu e bine.
Maybe, maybe not.
Daca nu eu, atunci cine, Speedy?
Lasa-mi fratele!
Ai impresia ca i-am facut ceva? Il las in lumea viselor
Pai dupa cum il stiu pe Drimmero, nu m-ar mira daca inca vorbiti prin felicitari, ca nu vrea sa iti dea nici o alta forma de contact. Chiar trebuie sa va imping de la spate mereu?! Adica e evident ca daca nu insistam eu atunci, voi inca va ascundeati. It's hard work being a cupid.
Sa te pupe mama pe tine de băiat. nu are nicio legătură cu tine.
Eu și Drimmi comunicam in toate felurile posibile, don't worry. Nu este chiar așa cum crezi tu
Oho, "toate felurile posibile", iar eu asumam ca inca vorbiti prin felicitari?! Daca e adevarat ceea ce spui - nu am fost niciodata mai mandru de atat cand m-am inselat. Hai, gata gata, ati facut voi doi destul spam deja.
Haha! Meriti un Nobel! Nu știu de unde atâta mândrie și pentru ce. Pup
Eu cred ca toate fetele te plac ( ca pe un amic) de pe acest site deoarece esti destept si dai raspunsuri bune.
Multumesc de compliment, logic ca asta si cred
Oamenilor le este frică să iubească total. Să se regăsească în alţi oameni, trăind bucata de suflet din celălalt şi fiind gata s-o împartă pe a lor. Gândesc că o casă, un cămin, un sărut oferit dimineaţa şi împlinirea a 3 vise sunt de ajuns. Doar atunci când dai la o parte lucrurile de-o zi şi găseşti alături un om gol de gânduri şi lume, iubeşti!
Ceea ce simte un bărbat nu simte o femeie şi invers. Dacă dragostea a fost gândită să completeze şi să aducă valoare unui om, atunci bărbaţii, cât şi femeile ştiu despre asta când pot avea grijă de omul lor. Când fericirea celuilalt este mai presus decât stările proprii de bine şi când până la urmă înţelegi că poate asta şi este fericirea ta. Orgoliul, nepăsarea şi tăcerea merg mână în mână cu acelaşi final: cedezi!
Pe ambele părţi cedezi. De câte ori ne regăsim în oameni, de atâtea ori încercăm să vedem ce ne-ar putea desparte. Căutăm greşeli, tragedii aruncate peste gard, exemple triste din trecut, reproşuri. Astfel putem fi siguri că niciodată nu vom ţine la bătrâneţe de mână pe omul drag. Dacă ceva nu merge, nu înseamnă că n-ar merge mereu. Dacă sunt lucruri mai proaste de moment, nu înseamnă că momentele se vor repeta iar şi iar. Oamenii sunt nebuni după dovezi, după fapte de eroism şi cedări în numele iubirii. Pe când pentru o dragoste adevărată lupţi curat, fără greşeli, fără minciună, fără reproş. Dragostea ţi-ar spune că nu-i corect să găseşti omul pentru care să nu iubeşti, dar să suferi. Găseşti un om al tău, o dragoste imposibilă şi faci orice să o păstrezi, căci ştii că la fel de multe motive să vrei să o păstrezi. Un moment de regăsire face cât o mie de ani de căutare.
Voi, femeile, ce ştiţi despre Ea, despre femeia jumătate, femeia zeu, femeia creator în viaţa unui bărbat? Atât de multe motive are un bărbat să-i citească sufletul, să-i vrea inima şi să-i sărute corpul. Ea este femeia lângă care te-ai trezi în fiecare dimineață și pe care ai înveli-o cu plapuma la 12 noaptea. Ea este omul cu care ai împărți bucuriile și căreia i-ai împărtăși grijile. Ea este doamna pe care ai vrea să o vezi întotdeauna la brațul tău și micuța de care să ai grijă oricând. Ea este frumoasa cu care ai înconjura lumea toată și lângă care te-ai liniști apoi la căsuța voastră.
Ea este femeia de succes cu care te mândrești atât de mult. Ea este parte din tine. Pentru că ea este iubita ta, muza şi sufletul tău. Voi, femeile, găsiţi-vă omul drag lângă care să fiţi femeie jumătate, femeie zeu, femeie creator! Găsiţi o dragoste imposibilă şi luptaţi pentru ea, pentru că el, ştiindu-vă astfel, demult deja a şi ales să lupte. Nu poţi avea totul fără să oferi nimic. Nu poţi găsi totul în dragoste până ce nu ai fi ştiut că până şi dragostea are nevoie de timp, limite şi încercări.
Trăiţi dragostea mai simplu, iubiţi mai simplu şi nu vă fie teamă să luptaţi pentru ceea ce este al vostru. Doar dacă trup şi suflet, conştient sau nu, ştiţi că este al vostru! Pentru că dragostea adevărată este atunci când trăieşti o iubire imposibilă şi lupţi din greu pentru acea persoană, iar ea îţi dă zi de zi motive să continui.
Intrebarea a doua a ta m-a facut sa ma gandesc, daca ar putea un om orb din nascare sa fie gay. Adica cum un barbat ar sti daca ii place de un alt barbat daca nu a vazut unul niciodata in viata? Insa cred ca poate iubi o femeie din cauza prezentei uneia. Daca intelegi ce am in vedere, cand o fata te atinge, chiar si una straina din intamplare in public, parca ai un sentiment placut.
Ray,nu stiu daca se poate numi iubire in secret insa eu tin la tine
Persoanele care nu vad dar care emana dragoste altei persoane, acestea percep anumite senzatii ce poate vazatorii nu le simt.De obicei oamenii care nu vad, se indragostesc de persoanele care ii ajuta adica de insotitori in caz de nu sunt rude ori de vocea anumitor persoane care au stat in jurul lor.E ceva de neinchipuit dar eu cred ca este o atractie fizica mai speciala in acest caz(*':'*)