Sa vezi acum dezbateri incendiare cel putin privind prima intrebare.
Habar nu am,, simt si ei iubire, asta e clar, sunt compensati prin alte parti pentru pierderea vederii.
Eu I love you tu nimic? O persoana oarba precum una matura cu o vedere exceptionala nu simte iubirea doar pentru aspectul fizic ci pentru ce o face celalta persoana sa simta cand e langa ea
Te poti indragosti de vocea cuiva? de atingerea cuiva? dar o fata oarba si surda cum percepe lumea? nu aude nu vede doar simte, isi dai seama universul ei sunt doar atingerile atat, mirosul si restul a ceea ce simtim noi, referitor la prima intrebare sa vedem ce va fi, poate ma iubesc multe in secret haaaaaaaa
O iubire nascuta din suflet, din inima din puritatea sentimentelor calde si sincere ca un izvor de apa curata care se varsa in inima celui iubit
Intrebarea a doua a ta m-a facut sa ma gandesc, daca ar putea un om orb din nascare sa fie gay. Adica cum un barbat ar sti daca ii place de un alt barbat daca nu a vazut unul niciodata in viata? Insa cred ca poate iubi o femeie din cauza prezentei uneia. Daca intelegi ce am in vedere, cand o fata te atinge, chiar si una straina din intamplare in public, parca ai un sentiment placut.
1,Ce fata ma iubeste in secret? ce fata ma uraste in secret?
2 întrebări succesive cer 2 antonime. Niciuna =/ toate.
LisaJulie întreabă: